Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verliefd geworden op een jongere man

Soms wordt je ineens verblind door de liefde en dan maakt leeftijd natuurlijk niks uit.

Onverwacht verliefd

Tja, de liefde overkomt je. Tenminste, als je geluk hebt. Dan is er geen keuze of geen ideaalplaatje van de perfecte man. Die man staat ineens voor je op de stoep. Of in de supermarkt. Of in een café. Je kunt nog zo lang op zoek zijn naar jouw droomman, maar het plaatje wat je in je hoofd hebt gevormd, dat bestaat niet. Je weet dat je de perfecte man hebt gevonden als je ‘m ziet, en dan kan hij nog zo anders zijn dat je had voorgesteld, je gevoel zegt JA! Dit is ‘m.

Ouder dan mijn vriend

Maar... Wat nou als hij veel jonger is? Shit, denk je dan misschien. Dat wordt ‘m niet. Hold up! Waarom niet? Wat maakt het uit dat hij jonger is? De kans is groot dat jouw leeftijd één van de dingen is die hij juist zo interessant vindt. Je hebt meer levenservaring en je weet wat je wel en niet wil in je leven. Bovendien is een jongere kerel best heel erg leuk. Je kunt hem veel dingen leren en door zijn hobby’s en interesses blijf je zelf ook jong. Bovendien is een paar jaar verschil nog niet zo erg.

Aangezien voor zijn moeder

Pas als je vijftien of twintig jaar ouder bent dan hij, krijg je misschien te maken met enkele kuilen in de weg. Die kuilen komen echter niet van jullie twee, maar van de buitenwereld. Jammer eigenlijk. Het kan zijn dat je wordt aangezien voor zijn moeder. Probeer hier al op voorbereid te zijn, want het kan zeer doen om dit te horen. Onthoud waar het allemaal om draait: de liefde tussen jullie. Verliefdheid is een sterk iets. Niets of niemand kan dat breken. Geniet lekker van elkaar en laat jullie leeftijden er niet tussen komen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation