Verrassende ideeën voor een biologische bruiloft

Duurzame en eerlijke producten zijn voor jullie erg belangrijk, dus waarom zou je hier geen rekening mee houden bij het organiseren van je bruiloft?

Biologische producten


Pure producten uit de streek voor de bruidstaart en het diner, lokale seizoensproducten zijn ‘the way to go’ als je voor een bio bruiloft gaat. Ze zijn voller van smaak, hoeven niet van ver te komen wat ze vaak goedkoper maakt en minder belastend voor het milieu.


Biologische wijntjes


Voor een mooie locatie zou je eens contact op kunnen nemen met een plaatselijke wijnboer in de omgeving. De wijn vers uit het vat en een buitenbruiloft met op de achtergrond wijnranken, hoe idyllisch. Veel kaarsjes en een zomers briesje, ik zie het al helemaal voor me.

Eerlijk vervaardigde stoffen


Laat je trouwjurk maken van eerlijk vervaardigde stoffen, er zijn genoeg ontwerpers die dit een hele leuke opdracht zouden vinden. Door zelf met een ontwerper om de tafel te zitten zal de jurk ook nog eens alles zijn wat je graag zou willen, helemaal op jouw lijf aangepast.

Alle beetjes helpen


Je hoeft echt niet perse helemaal ‘all the way’ te gaan. Jullie hoeven heus niet meteen in een geitenwollen sok te gaan trouwen, maar alle beetjes helpen. Dat geeft toch vaak een goed gevoel.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation