Unieke trouwlocaties: bierbrouwerijen en cafés

Als jullie een stel zijn dat gaat trouwen en een keer iets anders dan anders willen, dan is dit blogartikel voor jullie! We gaan het namelijk hebben over unieke trouwlocaties, en dan specifiek over bierbrouwerijen en cafés. Zijn jullie verliefde kroegtijgers? Lees dan snel verder!

Locatie huwelijk


De locatie van het huwelijk is één van de eerste dingen die je regelt zodra je bent verloofd. Vooral nu de bruiloften weer een beetje opstarten na de covid-periode, moet je er snel bij zijn. Het kan best zijn dat de locatie van jullie dromen al een beste periode is volgeboekt. Daarom zeggen wij: kijk ook eens naar minder conventionele locaties.

Zijn jullie kroegtijgers?


Een café is hartstikke gezellig, elk dorp heeft z’n stamcafé en in de grotere steden wemelt het ervan. Zijn jullie nou ook echte kroegtijgers die elke week op ‘t leven proosten in je favo cafeetje? Dan zou dit best eens een gave locatie kunnen zijn voor jullie bruiloft. Think about it, why not?!

Bruiloft vieren in het café


Je bruiloft vieren in het café is nog lang geen slecht idee (dat rijmt). Vooral als je het in het café viert waar je altijd naartoe gaat. Je kent het personeel al, je weet hoe het eten is. Kortom: je weet dat het goed zit. En: als je het personeel goed kent, is de kans groot dat ze extra je best voor je doen om het tot een geweldige dag te maken. Verder zijn praktisch gezien alle faciliteiten aanwezig om een geweldige, gezellige avond te hebben.

Vind hier Bierbrouwerijen & Cafe's

Trouwen in een brouwerij


Dezelfde gezelligheid maar misschien iets meer ‘speciaal’ is trouwen in een brouwerij. Je komt niet elk weekend in een brouwerij (gaan we voor het gemak maar even van uit), dus dat maakt het net weer even iets anders dan het standaard stamkroegje. Een brouwerij is ook ingericht voor grotere groepen mensen (althans, diegenen waar je ook tours kunt boeken), dus qua capaciteit zit je goed.

Speciale biertjes op de bruiloft


Of je nu gaat voor een café of een brouwerij, één voordeel is in beide gevallen aanwezig: je hebt super lekkere, speciale biertjes op je bruiloft. Wellicht kan de brouwerij wel een speciaal biertje voor jullie als bruidspaar maken! Daarmee maak je jullie bruiloft echt uniek. Heffen jullie het glas op trouwen in een café of bierbrouwerij?

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation