Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Twijfel je of je de juiste man hebt getrouwd? Ga wildkamperen!

Toen jullie elkaar het ja-woord gaven wist je het zeker: dit is hem! Maar na een tijdje begint de twijfel toch toe te slaan… De een gaat op een romantische citytrip, de ander gaat uit eten. Wil je jouw relatie echt testen? Ga dan wildkamperen!


Af en toe twijfelen aan je relatie is heel normaal: iedereen vraagt zich wel eens af of dit ‘het’ nou is. Hoe weet je nu of je die twijfel serieus moet nemen? Een idee kan zijn om een avontuurlijke vakantie te doen. Ga bijvoorbeeld wildkamperen! Zo ontdek je echt wat je aan elkaar hebt. Het is nieuw, het is een beetje spannend, en je leert elkaar nog beter kennen. Want met een klein tentje in het bos een nachtje ‘overleven’, dat is toch wel spannend. Grote kans dat je nader tot elkaar komt. Of kies je liever voor een plekje dichtbij het strand met de camper? Verdeel de taken: de een gaat water halen, de ander kookt wat lekkers… Samen werk je zo samen aan een mini-huishouden.

Luister naar de stilte

Nederland heeft zoveel mooie plekjes waar je het gevoel ervaart helemaal één met de natuur te zijn. Sla je tentje bijvoorbeeld eens op dichtbij een van de rivieren die ons land rijk is. Kook primitief, houd elkaar warm en zet die mobiele telefoons uit. Luister naar de stilte. Grote kans dat de beste gesprekken vanzelf opborrelen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation