Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwtarieven & trouwlocaties in Eindhoven

Willen jullie trouwen in Eindhoven? Wij geven je in dit artikel alle tips om je op weg te helpen naar een onvergetelijke dag in deze dynamische Brabantse stad!

Online aanmelden voor ondertrouw


Het huwelijk of geregistreerd partnerschap aanmelden gebeurt tegenwoordig online. Op de site van de gemeente Eindhoven vullen jullie samen een digitaal formulier in. Hiervoor hebben jullie het DigiD van jullie beiden nodig.

Hoeveel kost trouwen in Eindhoven?


De kosten variëren, want het ligt onder andere aan de locatie, datum en tijd van jullie trouwdag. Een huwelijk of partnerschap in het stadhuis kost bijvoorbeeld tussen de 440 en 790 euro. Op de site van de gemeente Eindhoven vind je een overzicht van alle mogelijkheden en kosten.

Meer Trouwtarieven & informatie Gemeente Eindhoven

Officiële trouwlocaties voor de ceremonie


In Eindhoven kun je natuurlijk op het stadhuis trouwen. Maar er zijn meer locaties in deze bruisende stad met een trouwvergunning. Van het Ketelhuis tot Groendomein Wasven of het Van Abbemuseum, en nog diverse andere mooie plekken!

Voorwaarden aan de officiële locatie in Eindhoven


Wil je trouwen op een plek die nu nog niet is aangemerkt als officiële trouwlocatie? Dat kan! Het is mogelijk om de gemeente jullie eigen locatie als trouwlocatie voor een dag aan te laten wijzen. Hier zijn wel kosten aan verbonden, namelijk 125 euro. De locatie moet dan uiteraard aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet het een locatie in Eindhoven zijn en de plek moet ook voor mindervaliden toegankelijk zijn.

Trouwlocaties voor het trouwfeest op trouwen.nl vinden


De beste trouwlocaties in Eindhoven hebben wij al voor jou uitgezocht! Op ons trouwplatform geven we je allerlei suggesties voor een prachtige trouwlocatie in Eindhoven.

Ga naar Trouwlocaties Eindhoven

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation