Welke.nl

Trouwjurken voor bruiden met grotere borsten

Of je nu grote of kleine borsten hebt of een andere maat er tussenin, een trouwjurk zoeken die bij jouw figuur past is altijd een lastige opgave. Heb je een volle cup? Dan is de vorm van de trouwjurk erg belangrijk. Lees hierover welke trouwjurken het mooiste staan bij bruidjes met een grotere boezem!

Welke soort trouwjurk voor grote borsten?


Als je een goed gevulde boezem hebt, zul je vast al eens gemerkt hebben dat bepaalde truitjes of jurkjes jou beter staan dan je vriendinnen met een meer bescheiden cupmaat. Andersom werkt dat natuurlijk ook: een trui of jurk met een hoge halslijn laat je borsten nog groter lijken, en dat is niet altijd even charmant. Kies bij je trouwjurk qua vorm voor een halter of een v-hals. Bij een v-hals worden ze niet benadrukt en kunnen ze zelfs ietsje kleiner lijken, als dat althans je doel is. Op deze manier zijn je prachtige borsten niet helemaal bedekt en weggestopt, maar zijn ze ook niet zo bloot dat het niet meer chique staat. Bescheiden bloot, zeggen we altijd.

Trouwjurken voor grotere cupmaat


Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en merken trouwjurken. Als het aankomt op diversiteit, kijk dan sowieso eens bij de trouwjurken van Pronovias en Rosa Clará. Ga je voor een knallende totale look, kijk dan ook eens naar zeemeerminjurken. Voor bruidjes met grotere borsten zijn deze jurken echt ideaal. Ze sluiten nauw aan bij je lichaam en benadrukken je figuur. Hou je niet van het zeemeerminnenfiguur? Kijk dan eens naar rechte trouwjurken. Deze staan prachtig bij bruiden met een grotere cupmaat.

Bruidsjurk op maat


Ondanks dat er zoveel verschillende trouwjurken bestaan, kan het een enkele keer voorkomen dat je niet zo snel slaagt in het vinden van jouw droomjurk. Geen paniek; een trouwjurk kan ook nog op maat gemaakt worden. Dat moet in de meeste gevallen toch wel gebeuren, elk lichaam verschilt immers weer en een trouwjurk moet wel perfect zitten. Hier en daar kan er nog iets aangepast worden, als de verandering niet te ingrijpend is. Laat je goed adviseren en informeren door de professionals in de winkel en dan heb je jouw droomjurk zo gevonden.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation