Trouwjurken trends voor de ‘anti-bruid’

Iedereen heeft wel die ene vriendin die niet echt meisjesachtig is. Jurken dragen doet ze nooit, en hoge hakken heeft ze niet eens in haar bezit. Romantiek? Doe maar gewoon, zal ze waarschijnlijk zeggen. Voor deze vrouwen hebben wij een artikel over bruidsmode voor de ‘anti-bruid’. Lekker nuchtige bruidsmode, niet te gek, maar toch geweldig mooi!

Trouwjurken trends voor de ‘anti-bruid’
Fotocredit: Amsale 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Bescheiden bruidsjurken voor de anti bruid


Voor alle vrouwen die niets van glitters, bloemetjes, kant, kraaltjes, steentjes, diamantjes en allerlei andere franjes willen weten presenteren wij bruidsmode die aan al deze eisen voldoet. Niks geen prinsessenjurk, een subtiele bruidsjurk is ook hartstikke prachtig. Minimalistische jurken vallen bij dit soort vrouwen waarschijnlijk enorm in de smaak. Pracht en praal houden ze niet van, hoewel het type bruidsjurk waarmee ze vaak thuiskomen toch een eigen versie van pracht en praal heeft. De bruidsjurken zijn vaak gemaakt van satijn, een stof die heerlijk langs je lichaam valt. Soms zie je ook crèpe en tule, in gebroken wit of heel lichtgrijs met vaak alles in één kleur. De bruidsjurk valt slank langs het lichaam en zal niet vaak een pofjurk zijn of een grote sleep hebben. De schoonheid zit ‘m juist in de eenvoud.

Accessoires bij de bruidsjurk | bertha bridal 2020
Fotocredit: Berta Bridal Spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Accessoires bij de bruidsjurk


Voor die bruid die niet van optutten houdt, blijven de bruidsaccessoires op een bescheiden niveau. Geen toeters en bellen, al helemaal niet teveel bling. Dingen zoals een tiara zul je bij deze bruid niet snel zien. Een paar mooie oorknopjes en natuurlijk de verlovingsring en later de trouwring.

make_up_die natuurlijk eruit ziet

Natuurlijke bruidsmake-up


Bij een bescheiden bruidsoutfit hoort natuurlijke make-up. Bespreek met je visagiste wat je mooi vindt en wat je normaal gesproken elke dag draagt qua make-up. Het is geen goed idee om ineens heel andere make-up of veel meer make-up te gaan dragen omdat het een speciale dag is. Ga voor een natuurlijke look die het meest lijkt op wat je normaal hebt.

Bruidskapsel voor down-to-earth bruid

Bruidskapsel voor down-to-earth bruid


Bruidjes die niet van veel gefrunnik houden kunnen het beste kiezen voor een nonchalant opgestoken knot. Doe niet teveel met je haar vlak voor de bruiloft, zoals kleuren of een heel ander kapsel aanmeten.
Manicure voor bruiloft

Manicure voor bruiloft


Een manicure is voor iedereen goed, zelfs als je niet van gelakte nagels houdt. Een bezoekje aan de schoonheidssalon voor een manicure is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw handen en nagels verzorgd eruit zien. Gelnagels hoeft niet, maar een nette French Manicure staat altijd heel erg verzorgd, zonder dat het over-the-top eruit ziet. Zo blijf je ook dichtbij jezelf en voel je je een prachtige, natuurlijke bruid.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation