Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwjurken trends voor 2023

Wil je hip en trendy voor de dag komen op jouw trouwdag? Lees dan snel verder! In dit artikel delen we de trouwjurken trends voor 2023.

© Julia Anne | Shutterstock·com

Welke trends bruidsjurken voor in het nieuwe jaar?


Er zijn ieder jaar weer nieuwe trends. In dit artikel delen we er een paar met jou, zoals de korte trouwjurk of de trouwjurk met doorschijnende stof. Hou je echter niet van een bepaalde trend, blijf dan dicht bij jezelf en kies voor wat bij jou past!


© Julia Anne | Shutterstock·com

Korte trouwjurk


Een mini-trouwjurk is echt trendy. Gecombineerd met een lange sluier creëer je zo echt een andere look dan met de traditionele lange trouwjurk.


© Julia Anne | Shutterstock·com

Gepoft transparante mouwtjes


Met gepofte transparante mouwtjes ben je dit jaar helemaal hip. Het geeft body aan jouw jurk, zonder dat het massief uitziet omdat voor een transparante stof wordt gekozen.


© Julia Anne | Shutterstock·com

Laagjes stof bruidsjurk | Doorschijnend


Doorschijnende stoffen zetten in 2023 echt de toon. Uitdagend maar toch chique zijn deze laagjes van doorschijnende stoffen met daaronder een strak lijfje.

Trouwjurk in hemelse pastels


Ben je geen fan van een witte trouwjurk? Dan wordt dit jouw jaar! Pastel is helemaal van nu als kleur voor trouwjurken. Dus ga voor hemels pastel en straal!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation