Trouwjurken passen voor de lol

Voor alle ladies die dolgraag willen trouwen, maar nog niet de prins op het witte paard hebben gevonden bestaat er nu trouwjurken passen voor de lol. Bruidswinkels springen in op vrouwen die wel trouwjurken passen, maar nooit de intentie hebben om er één te kopen met een heuse trouwjurkenpasdag. Iedereen kan meedoen!

Trouwjurken passen voor de lol

Trouwjurk zonder te trouwen


Zelfs als je wel een partner hebt is het hartstikke leuk om met vriendinnen een trouwjurk te passen. Niet veel vrouwen doen dat echter eventjes voor de lol, vaak durven ze niet een bruidswinkel in te stappen of vinden ze het geen goed fatsoen om te doen alsof je gaat trouwen. We snappen dat wel, en de bruidswinkels zelf ook. Daarom kan je nu bruidsjurken voor de lol passen. Wel vragen de bruidswinkels een klein bedrag voor zo’n bruidsjurkenpasdag: ze investeren immers wel tijd in je en geven je persoonlijke aandacht en begeleiding.

Trouwjurken passen voor de lol

Vrijgezellenfeesttip: trouwjurken passen voor de lol


Samen met je zus(sen), vriendinnen of collega’s trouwjurken passen? Voor elke vrouw die zich eventjes een bruid wil voelen kan je heel simpel een afspraak maken bij een bruidswinkel voor een dagje trouwjurken passen voor de lol. Vermeld dit er wel bij, het is namelijk een speciaal arrangement waarbij de bruidswinkel er echt een happening van maakt voor jou en je vriendinnen. De bruidswinkel maakt speciaal tijd voor jullie vrij en bezorgt jullie een onvergetelijke dag.

Trouwjurken passen voor de lol

Niet trouwen, wel een bruidje


Het maakt voor een pasafspraak niet uit of je wel of niet gaat trouwen. Iedereen kan aanmelden en een dag lang een bruid zijn! Veel bruidswinkels bieden leuke extraatjes aan tijdens zo’n pasdag, bijvoorbeeld een fotoshoot op de catwalk. Daarnaast is het gewoon een superleuk uitje om samen met vriendinnen te doen. Wie weet vinden je moeder en zus(sen) het ook wel leuk om (nog) eens te doen. Bovendien heb je tijdens zo’n dag ook de tijd om hele bijzondere jurken aan te passen, of juist hele gekke jurken waar je tijdens de ‘echte’ zoektocht geen tijd of aandacht voor hebt. Ga helemaal los en geniet van een bruidsjurkenpasdag!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation