Trouwjurken met lange mouwen, heerlijk in de herfst!

Het is herfst! De blaadjes kleuren prachtig, maar het idee om dan in een bloot jurkje rond te lopen op een bruiloft, brr... Daarom presenteren wij: jurken met lange mouwen.

Cocktailjurken met lange mouwen


Zodra de temperatuur iets daalt, zie je vrouwen al snel in dikke truien en comfortabele kleding. We moeten altijd even wennen aan de kou en staan dan ook niet echt te trappelen om een jurkje te dragen als we naar een feestje gaan. Gelukkig bestaan er ook lange cocktailjurken met mouwen waarin je lekker warm blijft. Een korte cocktailjurk met lange mouwen kan natuurlijk ook, een goede panty doet al wonderen.

Lange jurken met herfstkleuren


Een lange jurk past dus goed bij het iets koudere weer, maar welke kleuren passen goed bij de herfst? Daarin heb je (gelukkig) veel keuze. Kies een effen aardetint om jezelf te matchen bij het seizoen. Okergeel is al een tijd erg populair en staat goed bij heel veel vrouwen. Ook donkergroen, donkerpaars of donkerrood zijn perfecte kleuren voor een jurk met lange mouwen. Zwarte jurken zien we ook veel, maar dan wel met een vrolijk printje.

Herfstprintjes op je jurk


Als je van bloemenprintjes en andere drukke patroontjes houdt, zoals een schattige polkadot, is dit het moment om deze jurk weer uit de kast te trekken. Drukke printjes zien we overal in de herfst, vooral op jurken met lange mouwen of maxidresses. Het past gewoon heel erg goed bij het seizoen. Twijfel je over je outfit? Vraag de bruid of zij een dresscode wil hanteren op haar bruiloft. Misschien is het inderdaad printjes of een bepaalde kleur. Dan val je niet uit de toon, maar heb je nog genoeg vrijheid om een mooie jurk te shoppen.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation