Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwjurk van Fabienne Alagama

Het is wederom een nieuwe collectie om verliefd op te worden. De jurken van Fabienne Alagama zijn vooral erg vrouwelijk, betoverend, romantisch en ook erg lieflijk.

De jurken van Fabienne zijn nauwsluitend en onthullend zonder teveel te laten zien

Veel bruidjes kiezen voor een jurk van Fabienne in plaats van een grote zware bruidsjurk, waarin je weinig bewegingsruimte hebt en vaak een grote sluier. De jurken van Fabienne zijn het tegenovergestelde: slank, nauwsluitend en onthullend zonder teveel te laten zien. De bewegingsruimte is groot en het gevoel dat een jurk van Fabienne je geeft is onbeschrijfelijk.


Ga naar Bruidsjurken van Fabienne Alagama & laat je inspireren


Figuurtje creëeren voor de jurk van Fabienne Alagama

Zoals je misschien al ziet zijn de bruidsjurken van Fabienne Alagama nauwsluitend. Hoe kweek je een sportief lichaam, zodat je niet alleen lekker in je vel zit, maar ook lekker in de jurk? Dit hoeft niet veel werk te kosten, maar vraagt wel om aanpassingen. ’s Avonds zin in een snack? Kies voor groente die je lekker vindt en niet voor chips. Beperk je alcoholinname tot het weekend is en neem dan ook niet meer dan twee glazen. Voor elk glas meer moet je compenseren door bijvoorbeeld een half uur hard te lopen. Onthoud dat je spieren pas na twintig minuten opgewarmd zijn en dat vanaf dat moment je lichaam pas begint met vetverbranding. Heb je moeite met regelmaat? Vraag dan een diëtist om hulp, dat is misschien nét die stok achter de deur die je nodig hebt. Voor extra motivatie: print een foto uit van de jurk die je op het oog hebt en hang ‘m ergens waar je ‘m elke dag ziet. Je zult zien dat het gemakkelijk wordt om naar je droomjurk toe te werken!


Lees ook Trouwjurken collectie 2024 van Lillian West | Ook perfect voor plus size bruidjes!Tekst: Sanne van Bortel | Fabienne Alagama

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation