Trouwend het nieuwe jaar in!

December is één grote feestmaand en natuurlijk wordt het oude jaar altijd feestelijk afgesloten. Maar hoe geweldig zou het zijn als je trouwend het nieuwe jaar in kon gaan? Met een goed georganiseerde bruiloft kan jij in twee verschillende jaren tegelijkertijd trouwen!

Goed plannen met je gasten


De kans is groot dat de gasten die jij erbij wilt hebben op je bruiloft al plannen hebben voor oud en nieuw. Sommigen gaan oliebollen bakken, anderen bezoeken familie, er zijn tal van activiteiten en feesten en tradities met oud en nieuw. Maar trouwen met oud en nieuw is wel heel erg bijzonder. Daarom is het verstandig om goed te plannen met je gasten. Je trouwt maar één keer en dat kan maar één keer per jaar met oud en nieuw, dus goed plannen met je gasten voorkomt teleurstellingen. Zo kan jij trouwend het nieuwe jaar in! Nieuw jaar, nieuwe man!

Tijdig op zoek naar een trouwlocatie


Oud en nieuw is een populair feest en daarom is het verstandig om op tijd te zoeken naar een trouwlocatie. Als je tijdig op zoek gaat naar een trouwlocatie, weet je zeker dat je terecht kan en heb je daarna nog voldoende tijd om van alles te regelen. Een ‘normale’ bruiloft is gewoonlijk al een hoop geregel, maar een bruiloft tijdens oud en nieuw vergt nog meer regelingen. Wees er op tijd bij, maar vooral: geniet ervan!

Gelukkig nieuwjaar!


De jaarwisseling is altijd een super feestje, maar als jij trouwt tijdens oud en nieuw en om precies 00:00 elkaar het jawoord geeft, heb je helemaal een super oud en nieuw feest. Hoe dan ook wordt het helemaal geweldig en zal niet snel iemand je dit nadoen.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation