Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwen & wettelijk samenwonen in Brussel

Is het mooie Brussel echt jullie stad? Wij vertellen je alles wat je moet weten over trouwen of wettelijk samenwonen in Brussel.

Wettelijk samenwonen Brussel


Willen jullie je laten registeren als wettelijk samenwonenden in Brussel? Dat kan bij de ambtenaar van de Burgerlijke stand. Je maakt hiervoor een afspraak per mail of telefoon bij de dienst Wettelijk samenwonen.

Ga naar Website van Brussel.be

Trouwen Stad Brussel


Wie wil trouwen in Stad Brussel, belt of mailt eerst met de dienst Huwelijken. Jullie leggen een verklaring af bij de ambtenaar van de Burgerlijke stand van Brussel. Het huwelijk kan dan plaatsvinden vanaf de 14de dag na de huwelijksverklaring, tot 6 maanden en 14 dagen na de verklaring.

Trouwen stadhuis Brussel


Wauw, wie wil trouwen op het stadhuis van Brussel geeft elkaar het ja-woord in het historisch raadhuis op de Grote Markt: een prachtig bouwwerk dat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat!

Trouwlocatie Brussel


Brussel telt tal van officiële trouwlocaties. Van heel klassiek tot trendy en modern, klein en intiem of juist gigantisch: de keuze is aan jullie!

Ga naar Trouwlocaties Brussel

Marokkaanse trouwzaal Brussel


Brussel telt ook zeker een aantal Marokkaanse trouwzalen waar je met de meest uitgebreide families jullie huwelijksfeest tot in de kleine uurtjes kunt vieren!

Ga naar Marokkaanse trouwzalen Brussel

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation