Trouwen in de natuur? Kies dan voor een groene trouwlocatie

De natuur is bewezen gezond voor ons. Reden te meer om een mooi groendecor te kiezen voor je trouwdag! Trouwen in de natuur betekent genieten van het buitenleven.

Trouwen in de natuur? Kies dan voor een groene trouwlocatie.

Trouwen in festivalsfeer


Zowel voor je lichaam als je geest heeft de natuur een positieve uitwerking. Ga voor een programma van twaalf uur ’s middags tot twaalf uur ’s avonds met een festivalsfeer. Iedereen is buiten, de sfeer is los en er is ruimte genoeg om even te chillen in het groen.

Lampionnen aan de takken


Sfeervolle lampjes van boom tot boom en papieren lampionnen aan de takken zijn een kleine feestelijke toevoeging aan de natuur, die van zichzelf al prachtig is!

Veldboeket uit de natuur.

Veldboeket uit de natuur


Natuurlijk kan een bruiloft in het groen niet zonder veel bloemen. Veldboeketten passen perfect bij de sfeer van een bruiloft in het bos.

trouwen natuur trouwringen bruidegom

Geen plastic


Houden jullie van groen in de breedste zin van het woord? Vermijd natuurlijk alle plastic: dus geen ballonnen en plastic rietjes. Gelukkig zijn er tegenwoordig fijne duurzame alternatieven.

natuurlijke trouwbedankjes

Bijtanken met foodtrucks


Foodtrucks, een sap-bar en een partytent zorgen voor de nodige plekken waar de gasten kunnen bijtanken. Natuurlijk staan er producten op het menu die puur en eerlijk zijn: vers, van het seizoen en lokaal geteeld. Dat is pas groen genieten!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation