Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Brugge | Huwelijksaangifte en trouwlocaties

Brugge, met zijn schilderachtige straatjes en historische charme, biedt het perfecte decor voor een sprookjesachtige bruiloft. Ontdek hier alles wat je moet weten over het plannen van jullie huwelijk in Brugge, van de voorwaarden waar jullie aan moeten voldoen tot het kiezen van de ultieme trouwlocatie in Brugge. Lees snel verder!

Maak online een afspraak om te kunnen trouwen in Brugge

Jullie liefdesavontuur begint met een simpele klik. Geen gedoe, gewoon direct de eerste stap zetten naar een onvergetelijke dag. Maak online een afspraak en ontdek waarom Brugge de perfecte plek is voor jullie romantische 'I do'.

Neem een optie op een huwelijksdatum in de Gotische zaal van het Stadshuis of Zeebrugge

Een droomlocatie voor een droomdag. Van de Gotische Zaal met zijn indrukwekkende ambiance tot het ontspannen Zeebrugge met zijn maritieme sfeer. Ontdek hoe je deze magische trouwlocaties in Brugge reserveert en maak jullie dag onvergetelijk.

Voorwaarde om te mogen trouwen in Brugge

Voordat jullie je 'I do' uitspreken, zijn er een paar voorwaarden waar jullie aan moeten voldoen voordat je mag trouwen. Gelukkig zijn deze niet heel anders dan bij andere gemeenten. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Huwelijksaangifte: Doe tijdig aangifte van jullie voorgenomen huwelijk bij de ambtenaar van de burgerlijke stand.
Getuigen: Zorg voor getuigen bij jullie ceremonie. In Brugge is het gebruikelijk om minimaal twee en maximaal vier getuigen te hebben.
Documentatie: Verzamel de benodigde documentatie, zoals identiteitsbewijzen en eventuele bewijzen van eerder gesloten huwelijken of echtscheidingen.


Ga naar Bruidsbeurs 24 november 2024 | Brugge België


Trouwtarieven Voor de gemeente Brugge

Een betoverende bruiloft hoeft niet de bank te breken, trouwen is al duur genoeg! Ontdek de trouwtarieven en maak slimme keuzes voor jullie budget. Van gratis ceremonies tot betaalbare huwelijksboekjes, Brugge biedt mogelijkheden voor iedereen:

Gratis op dinsdagochtend (10.00 - 12.00 uur)
€100 op vrijdagmiddag (13.30 - 16.30 uur)
€175 op zaterdagochtend (10.00 - 12.00 uur)
En slechts €15 voor een het huwelijksboekje!

Trouwzalen Brugge in België

Jullie droomlocatie wacht… Of het nu gaat om historische grandeur, moderne elegantie of iets daartussenin, ontdek de mooiste trouwzalen in Brugge.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation