Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in april? Lees de voordelen van het voorjaar!

Het kiezen van de perfecte trouwdatum kan een hele opgave zijn, maar heb je al eens gedacht aan trouwen in april? Het voorjaar heeft namelijk een aantal verrassende voordelen voor bruidsparen die hun grote dag in deze betoverende maand plannen. Benieuwd naar de voordelen van een aprilbruiloft? Lees dan snel verder!

Liever geen regen op je bruiloft? Trouw dan in april

Niets kan de sfeer op je bruiloft zo beïnvloeden als het weer. Gelukkig is april een maand waarin de weergoden vaak aan jullie zijde staan. Met overwegend droog weer en aangename temperaturen is dit de ideale setting voor een stralende bruiloft. Geen paraplu's die de charme van je ceremonie verpesten, maar stralende gezichten en warme zonnestralen die jullie liefde vieren. Klinkt goed, toch?

In het laagseizoen is trouwen goedkoper & trouw leveranciers zijn minder volgeboekt

Laten we eerlijk zijn, trouwen kan behoorlijk prijzig zijn. Maar wist je dat trouwen in april je portemonnee wat lucht kan geven? Het is namelijk laagseizoen in de trouwwereld, wat betekent dat trouwlocaties en leveranciers vaak met aantrekkelijke aanbiedingen strooien. Zo kun je die droomlocatie boeken zonder je blauw te betalen, en kun je rekenen op meer beschikbaarheid bij je favoriete trouwleveranciers. Win-win!


Ga naar Trouwlocaties


Veel lente bloemen ruiken heerlijk | Bruidsboeket & bruiloft decoratie

Bloemen spelen een belangrijke rol in elke bruiloft, en in april kun je echt uitpakken met prachtige lentebloemen. Het beste deel? Veel van deze bloemen verspreiden een heerlijke geur, waardoor je bruiloft niet alleen een visueel spektakel wordt, maar ook een feest voor de zintuigen. Van je bruidsboeket tot de decoraties, de lente biedt een overvloed aan kleur en geur om je speciale dag extra betoverend te maken.


Lees ook Hip & Hollands: de tulp in je bruidsboeket


Huwelijksreis aanbiedingen & relaxter op reis

Na de drukte van de bruiloft is het tijd om te ontspannen en te genieten van jullie eerste momenten als getrouwd stel. April biedt hiervoor het perfecte moment. Geen gedoe met druk verkeer, lange wachtrijen op het vliegveld of overvolle toeristische plekken. Het is laagseizoen, wat betekent dat jullie kunnen profiteren van rustigere bestemmingen en vaak voordeligere prijzen. Zo begint jullie huwelijksreis direct met een ontspannen en romantische sfeer!


Ga naar Huwelijksreis Professionals & laat je informeren


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation