Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Torselet voor je trouwjurk: dit is het en je wil het!

Een torselet trouwjurk is de perfecte optie voor bruiden die op zoek zijn naar een prachtige en comfortabele pasvorm. Maar wat is een torselet eigenlijk? Het is een soort lingerie dat tot aan de taille reikt en de buste ondersteunt, terwijl het ook de taille en de heupen vormt. Het geeft je een mooie, gestroomlijnde look en zorgt ervoor dat je jurk de hele dag perfect blijft zitten.

Torselet bruid strapless


Een strapless torselet is perfect voor bruiden die hun schouders willen laten zien. Het torselet biedt de nodige ondersteuning en zorgt ervoor dat je je de hele dag op je gemak voelt. Combineer het met een prachtige sluier en je ziet er absoluut adembenemend uit. Deze look is heel sexy!

Ga naar Torselet bruid strapless Shopping

Torselet met een lage rug


En over sexy gesproken… Dan mag de torselet met een lage rug niet ontbreken. Het biedt de nodige ondersteuning terwijl het je rug bloot laat, waardoor je de hele dag een prachtige, elegante look hebt. Combineer het met een opgestoken kapsel om je rug nog meer in het oog te laten springen.

Ga naar Torselet met een lage rug Shopping

Torselet voor de bruid met grote maat


Bruiden met een maatje meer kunnen ook genieten van de voordelen van een torselet. Het geeft je een goede ondersteuning en vormt je lichaam op een prachtige manier. Zo hoef je de hele dag nergens aan te denken en zit je trouwjurk heerlijk comfortabel.

Ga naar Torselet bruid grote maat Shopping

Torselet van kant


Torselets van kant zijn extra sexy. Kant is een hele romantische en aantrekkelijke stof. Het is niet voor niets dat kant ook vaak gebruikt wordt voor trouwjurken. De torselet zal niet zichtbaar zijn voor je bruiloftsgasten, maar jouw aanstaande man of vrouw wordt zeker dolenthousiast van een kanten torselet!

Ga naar Torselet van kant Shopping

Rood torselet voor de huwelijksnacht


Rood is de kleur van de liefde. Hoewel een rode torselet wellicht niet de beste keuze is voor onder de trouwjurk, kun je deze natuurlijk wel in de avond aantrekken. Voel je super sexy en zelfverzekerd in een opvallend rode torselet. Succes gegarandeerd!

Ga naar Rood torselet Shopping

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation