Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Toegankelijkheid van de trouwlocatie, hoe zit het daarmee?

Als je een trouwlocatie kiest, is het belangrijk om te overwegen of deze toegankelijk is voor al je gasten. Of je nu gasten hebt met een mobiliteitsbeperking, een elektrische auto hebt of gewoon wilt weten of er voldoende parkeergelegenheid is, er zijn een paar dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt op je trouwdag.

Rolstoelvriendelijk

Als je gasten hebt die in een rolstoel zitten, is het belangrijk om te weten of de trouwlocatie rolstoelvriendelijk is. Is er bijvoorbeeld een hellingbaan of een lift beschikbaar om alle ruimtes te bereiken? Zijn de deuren breed genoeg voor een rolstoel? En zijn er voldoende ruimte en aangepaste toiletten beschikbaar voor mensen met een mobiliteitsbeperking? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om te stellen bij het boeken van een trouwlocatie.

Invalidentoilet

Een ander belangrijk aspect van toegankelijkheid is de beschikbaarheid van invalidentoiletten. Zijn er voldoende invalidentoiletten beschikbaar op de trouwlocatie? Zijn deze goed toegankelijk en voorzien van de nodige aanpassingen voor mensen met een mobiliteitsbeperking? Door te zorgen voor voldoende en goed uitgeruste invalidentoiletten, kun je ervoor zorgen dat al je gasten comfortabel en zonder belemmeringen van de trouwdag kunnen genieten.

Oplaadpunt elektrische auto

Als je gasten hebt die met een elektrische auto reizen, is het belangrijk om te weten of er voldoende oplaadpunten beschikbaar zijn op de trouwlocatie. Zijn er bijvoorbeeld laadpalen op de parkeerplaats of zijn er stopcontacten beschikbaar waar gasten hun auto kunnen opladen? Door hiermee rekening te houden bij het boeken van een trouwlocatie, kun je ervoor zorgen dat je gasten zonder zorgen kunnen reizen en van de trouwdag kunnen genieten.

Gratis parkeren

Niemand houdt van hoge parkeerkosten, vooral niet als ze een hele dag op een trouwlocatie doorbrengen. Door te zorgen voor gratis parkeergelegenheid op de trouwlocatie, kun je ervoor zorgen dat al je gasten zonder zorgen naar de locatie kunnen reizen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je ervoor kiest om een parkeerterrein te huren of dat je bij het uitzoeken van de trouwlocatie al rekening houdt met gratis parkeermogelijkheden.

Shuttle service

Als je trouwlocatie niet gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of als je gasten van ver moeten komen, kan een shuttle service een goede optie zijn. Door een shuttle service aan te bieden, kun je ervoor zorgen dat al je gasten veilig en comfortabel van en naar de trouwlocatie kunnen reizen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een busje huurt om gasten van het treinstation naar de trouwlocatie te brengen of dat je een pendeldienst opzet tussen de parkeerplaats en de trouwlocatie. Nog makkelijker is om te kijken naar mogelijkheden om te blijven overnachten bij de trouwlocatie zelf of heel dichtbij. Succes met het kiezen van de beste trouwlocatie!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation