Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Themafeest

Is een doorsnee trouwdag niet jullie ding? Denk dan eens aan een themafeest. Echt Amerikaans, heel erg leuk en spannend! Bij een themafeest gebruik je een bepaald thema of een kleur die je overal laat terugkomen. Doe je dat consequent, dan komen jullie gasten in een totaal andere wereld terecht. Met trendy themafeesten als vintage, jaren twintig, kleuren, kerst en eco verras jij je gasten met een echte beleving!

Duurzaam trouwen

Houden jullie van de natuur en willen jullie duurzaam leven? Laat dat dan zien en vertel erover op jullie trouwdag. De ‘green wedding’ is een regelrechte hit in de USA. Denk aan gerecycled papier voor de trouwkaart, een elektrische trouwauto of de fiets, biologisch geteelde streekproducten voor het huwelijksdiner en zo weinig mogelijk afval.

Vintage wedding

Vintage blijft populair. Houden jullie ook van nostalgie en mooie oude spulletjes? Organiseer dan een vintage wedding! Daarbij horen een vintage bruidsjurk en bijpassend vintage kostuum voor de bruidegom. En natuurlijk ook een vintage gedecoreerde trouwlocatie of een locatie die van zichzelf al helemaal vintage is. Denk aan veldboeketten als bloemenversiering, oude boekenkasten gevuld met boeken van zeker 100 jaar oud, mooie nostalgische serviezen, oude ingelijste foto’s, pastelkleuren en noem maar op. De romantiek ten top!

Doe-het-zelf bruiloft

Wil je alles zelf doen, organiseer dan een doe-het-zelf bruiloft waarbij je alle materialen, decoratie, etc. allemaal zelf bedenkt en maakt. Persoonlijker kan het bijna niet! Voorbeelden zijn de trouwkaarten, de decoraties, de bloemenversieringen, tafelkleden, etc. Een goede tip is om er op tijd mee te beginnen zodat je alles ruim op tijd en zonder stress klaar hebt.

Trouwen in de herfst

Wat is de mooiste periode om te trouwen? Elk seizoen heeft zijn voor- en nadelen en de gedachte dat het in de lente of de zomer altijd stralend weer is, is niet echt realistisch. Waarom dan niet trouwen in de herfst? Het najaar met de mooi verkleurende natuur, de al wat eerder invallende duisternis, de open haarden, de kaarsen en de knusse gezelligheid die daarbij hoort? Alleen de herfstkleuren vormen al een fantastisch decor voor jullie huwelijksdag. Denk daarbij een sfeervolle trouwlocatie waar het behaaglijk en warm is en je hebt al een aantal mooie ingrediënten te pakken voor een schitterende herfstbruiloft. Bovendien, waarom zou op jullie herfstbruiloft de zon niet schijnen en zorgen voor een ‘Indian Summer’ met een prachtig kleurenpalet?

Culinair genieten

Ook in culinair opzicht is de herfst aan aantrekkelijk jaargetijde om te trouwen. Het is de tijd van mooie wijnen, wild eten en gezellig tafelen. Op verzoek zal de chef-kok van de trouwlocatie zich graag uitleven met wild en gevogelte, stoofpotten, chutneys en andere herfstmenu's. Verdiep je wel vooraf in eventuele dieetwensen en of er vegetariërs onder jullie gasten zijn.

Decoreren en versieren

Aan decoratiemateriaal geen gebrek in de herfst! De natuur is je grootste leverancier. Aan herfstbladeren en dennenappels geen gebrek. Denk daarbij vuurkorven, pompoenen en plaids en je ziet het sfeervolle decor al voor je.

Tekst: Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation