Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Tafeldecoratie bruiloft huren

De aankleding voor jullie bruiloft hoef je natuurlijk niet allemaal te kopen. Tegenwoordig kun je een heel assortiment aan (tafel)decoraties gewoon huren.

Tafels en stoelen huren bruiloft


De tafels en stoelen voor jullie bruiloft huur je gewoon bij een gespecialiseerde partij. Na de bruiloft gaat alles weer netjes terug naar de verhuurder.

Decoratie huren voor diner


De dinertafel sfeervol aankleden is een fluitje van een cent met de juiste decoratie. Alles kun je huren: van kandelaars tot windlichten en natuurlijk het servies.

Tafeldecoratie bruiloft bloemen


Met bloemen maak je jouw tafeldecoratie compleet. Kunstbloemen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Je kunt de mooiste stukken gewoon huren. En een groot voordeel: de bloemen staan er de hele dag fris en mooi bij.

Bohemian bruiloft decoratie huren


Decoratie voor jouw bruiloft kun je huren per thema. De bohemian bruiloft staat natuurlijk bol van de bloemen. Verder kun je bijvoorbeeld denken aan gekleurde linten en sfeervolle kandelaars met gekleurde kaarsen erin.

Ga naar Decoratie professionals

Tafeldecoratie huren Marokkaans


Zijden bloemen mogen op een bruiloft in Marokkaanse sfeer niet ontbreken. Maar denk ook aan kleurrijke sjaals en goudkleurige accessoires.

Lees ook De rijkdom van de Marrokaanse bruiloft

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation