Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sieraden bruid uitzoeken

Ze noemen het bruidsboeket het sieraad van de bruid, maar de echte bruidssieraden mogen zeker niet ontbreken. En de juiste mix van sieraden kan het gehele plaatje echt afmaken. Heb je gaatjes in je oren en ben je nog op zoek naar de perfecte oorbellen? Zilver is het meest gangbare materiaal, zilveren oorbellen passen bij elke jurk. Maar dan heb je nog de vorm, diamantjes of niet… En kies je er nog een armband en ketting bij?

Oorbellen bruid zilver | Inspiratie bruidssieraden

Zilveren oorbellen passen dus qua uitstraling overal bij, maar de grootte en vorm kan de totale uitstraling van de trouwjurk wel degelijk veranderen. Kies je voor enorme hangers terwijl je jurk ook al schittert van de steentjes en strass, dan kan het allemaal net een beetje teveel van het goede worden. Een mooi subtiel knopje of een klein, druppelvormig hangertje aan de oorbellen zou in dat geval perfect erbij passen. Is de jurk verder subtiel of zelfs minimalistisch vormgegeven? Dan kun je best uitpakken met je oorbellen.

Armband kiezen voor de bruiloft

Of je nu nooit een armband draagt of standaard je hele arm vol hebt - voor de bruiloft mag je best iets speciaals uitzoeken dat je normaal niet draagt. Onze tip: houd de armband voor de bruiloft simpel, subtiel en verfijnd. Vooral als je het niet bent gewend om iets om je pols te hebben, dan is een licht kettinkje erg prettig.


Bruidsketting zilver

Of je een bruidsketting draagt en vooral welke, hangt volledig af van de jurk die je kiest. Met een hooggesloten hals is een ketting dragen haast zonde, deze zal wegvallen in de jurk. Heb je een lagere hals of een diep uitgesneden hals, dan kan een ketting heel mooi de 'leegte' bij je hals opvullen. Of je dan voor subtiel gaat of een grotere ketting kiest, is geheel aan jou. Onze tip is enkel: houd het bij subtiele kleuren. Dan kun je altijd nog voor grotere steentjes kiezen met bepaalde vormen om meer op te vallen.

Meer inspiratie opdoen over bruidssieraden? Lees ook eens onze andere artikelen!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation