Shop- of trouwlocatie in België? Dit zijn de places to be!

Onze zuiderburen weten wel hoe je een geweldige bruiloft plant en een feestje kunt vieren! Daarom in dit artikel een aantal Belgische aanbieders waar je ‘zeker en vast’ goed zit.

Romantische trouwlocatie in België


In de Voerstreek in België ligt Restaurant Café Modern, een romantische trouwlocatie met een elegante honderd jaar oude feestzaal midden in een adembenemend landschap. Je kunt er met een klein, maar ook fors gezelschap genieten van spijs en drank, binnen of buiten.

Trouwringen uit Antwerpen


Ben je op zoek naar unieke trouwringen? Bij Hanne Schoofs Juweelontwerpster koop je zeker iets speciaals. Zij maakt zilveren juwelen met een speels accent; allemaal handgemaakt, vervaardigd in eigen atelier. Dus op naar Antwerpen!

Bruidssuite in kasteel


Ook op en top romantisch is Kasteel Ter Leyen, compleet met koetshuis en kasteeltuin. Droom jij van een bruidssuite in een echt kasteel? Dan is dit jullie plek!

Shoppen voor trouwjurk in België


Ga je shoppen voor een droomjurk? Reis eens af naar Lommel. Bij Bruidsmodeoutlet weten ze je te verrassen dankzij exclusieve en zeer indrukwekkende betaalbare trouwjurken in diverse stijlen: van moderne bohemian tot romantisch klassiek. Natuurlijk shop je er ook lingerie, schoenen, juwelen en accessoires

Trouwambtenaar en meer


Ook voor jullie trouwambtenaar kun je natuurlijk terecht in België. BABSplus is geen weddingplanner, maar een trouwambtenaar én Personal Assistent die je al het werk uit handen neemt, een eigen netwerk heeft, snel kan schakelen, luistert naar jullie wensen en jullie sparringpartner is.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation