Roze accenten op je bruiloft... Iets voor jou?

Een roze bruiloft is voor vele bruiden een droom... Maar wanneer is het te veel van het goede en wanneer heb je een prachtige balans tussen roze en bijvoorbeeld wit? Lees het hier!


Roze bruiloftsdecoratie


Sommige bruiden kan het niet gek genoeg en dan wordt de hele bruiloft roze geverfd. Van de vloer tot het plafond, het gras buiten mag nog net zijn eigen kleur behouden. Hou je ook van de kleur roze, maar wil je nog wel onderscheid kunnen maken tussen je aanstaande man en een roze pilaar?


Roze accenten


Houd het dan subtiel. Grote voorwerpen behouden hun eigen kleur, zoals de tafellakens en de stoelen, maar de servetten, kaarsen, bloemen en stoelhoezen of –strikken worden dan roze.

Welke kleur roze


Je kan ook altijd nog kiezen tussen hard roze, zacht roze en oud roze, dat maakt een wereld van verschil.

Roze bruidsjurk?


Wil jij knallen als een pink lady in een knalroze jurk of ga je voor een elegantere versie, zoals een crème- of zachtroze trouwjurk? Welke kleur je ook kiest voor je jurk, jij zal het middelpunt van de aandacht zijn op je trouwdag. De vorm van de jurk is belangrijker dan de kleur, hoewel het wel erg belangrijk is voor het totaalplaatje, natuurlijk. Als de jurk mooi zit kan je best voor een knalkleurtje kiezen. Een mooie dieproze kleur is trouwens ook erg mooi en valt zeker op!

Roze wolk en roze bruiloft


Als je net ten huwelijk bent gevraagd, kan het maar zo zijn dat je die roze wolk waarop je zweeft graaf wilt verwerken in je bruiloft. Dat kan letterlijk: roze wolkjes boven de dinertafels zorgen voor een romantisch effect en geeft stof tot nadenken voor de gasten. Letterlijk op (of onder) een roze wolk dineren... Dat is romantisch! Voor elke kleurrijke bruiloft geldt: less is more. Houd de kleuren in proportie. En bovenal: geniet ervan!

Wil je inspiratie opdoen voor roze nagels? kijk hier

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation