Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Rosa Clara 2022 | Trouwjurken

De jurken van Rosa Clara zijn modern en stijlvol tegelijk. Val je ervoor? Je kunt deze jurken ook in ons land passen! In dit artikel doe je alvast inspiratie op.

© Rosa Clara | Catwalker | Shutterstock·com

Nieuwe bruidscollectie


In de nieuwste bruidscollectie voor 2022 wordt de minimalistische stijl gecombineerd met aandacht voor de kleinste details. De diverse 2022-collecties zijn super vrouwelijk! Er is ook een speciale bohemian collectie, met veel kanten details.

Rosa Clara cocktail dresses


Rosa Clara heeft ook een ruim assortiment cocktail dresses. Ideaal voor je verlovingsfeest bijvoorbeeld! Ook deze jurken kenmerken zich door de vrouwelijke, elegante stijl die past bij een Rosa Clara jurk. En voor een cocktail jurk is het ook super leuk om te kiezen voor kleur: van diep blauw tot fuchsia, wauw! Ook heel bijzonder voor wie wat anders dan een jurk zoekt, is een ultra vrouwelijk zwart broekpak.


© Rosa Clara | Catwalker | Shutterstock·com

Rosa Clara verkooppunten


Wil je een Rosa Clara trouwjurk passen? Dat kan gewoon in ons land! De verkooppunten zijn gevestigd in Arnhem, Barneveld, Bergenambacht, Den Haag en Schoonhoven. Dus geniet van de bijzondere shopervaring en maak er een dagje uit van.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation