Positie trouwjurk online zoeken? Laat je inspireren!

Ben je zwanger en ga je ook nog binnenkort trouwen? Dubbel gefeliciteerd! Een spannende tijd in meerdere opzichten. Ga jij jouw positie trouwjurk online zoeken? Laat je dan inspireren door dit blogartikel! Hierin geven we enkele tips voor wanneer je de trouwjurk gaat passen.

Positie trouwjurken winkel


Je hebt online al heel wat inspiratie opgedaan en weet precies wat je wil hebben qua jurk. Dat is handig, want daar kunnen stylisten in een bruidswinkel veel mee. Ook als je nog geen idee hebt welke jurk jouw droomjurk is, kunnen stylisten je goed verder helpen. Voor jezelf moet je eigenlijk één ding beslissen: wil je jouw zwangere buik accentueren of camoufleren? En ben je hoogzwanger als je gaat trouwen of zal je ‘baby bump’ nog meevallen? Ook als je nu nog geen zichtbare buik hebt, kun je positie trouwjurken passen. Vrijwel alle bruidswinkels hebben namelijk een speciaal kussen waardoor het lijkt alsof je al hoogzwanger bent. Dat maakt het passen van positie trouwjurken een stuk makkelijker!

Trouwjurk aanpassen zwanger


Heb je al een trouwjurk gekocht voordat je zwanger raakte? Het is mogelijk om de trouwjurk te laten aanpassen op je zwangerschap. Het zal lastig worden om een hele strakke jurk om te toveren naar een positie trouwjurk voor iemand die hoogzwanger is, maar er zijn zeker veel opties mogelijk. Heb je een superstrak model uitgekozen? Dan is het misschien handig om toch een andere soort jurk uit te zoeken. Jurken die perfect passen bij een zwangere buik zijn trouwjurken met een tailleband onder de buste en die vervolgens wijd uitlopen. Zo groeit de jurk met je mee!

Positie trouwjurk huren


Vind je het spannend om een trouwjurk te kopen die vervolgens misschien aangepast moet worden? Je kunt ook een positie trouwjurk huren. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te wachten op een levertijd met het risico dat wanneer de jurk er eindelijk is, dat hij dan niet meer goed past. Een gehuurde positie trouwjurk kun je ook wat later uitzoeken dan wanneer je een jurk gaat kopen. Dat maakt het passen weer makkelijker. Succes met het vinden van de perfecte positie trouwjurk!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation