Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Persoonlijke huwelijkscadeaus voor familie & vrienden

Gaat er iemand in je familie, vriendengroep of van je werk trouwen? Dan kan je vast wel een beetje inspiratie gebruiken voor een origineel en persoonlijk huwelijkscadeautje. Voor een groot of klein budget hebben wij leuke ideeën.

Persoonlijk huwelijkscadeautje voor familie

Een cadeautje uitzoeken voor je broer of zus, neef of nicht, dochter of zoon of misschien wel vader of moeder die hertrouwt is hartstikke leuk. Je wil natuurlijk graag iets geven dat écht bij hem/haar past. Een huwelijkscadeautje voor je familie mag ook iets meer kosten. Denk aan een onvergetelijke reis die je samen met andere familieleden boekt voor het bruidsbaar.

Sieraad doorgeven aan de bruid

Misschien heb je nog een kostbaar erfstuk of sieraad liggen dat je graag wil doorgeven. Een symbolisch cadeau is het doorgeven van de bruidsjurk van moeder op dochter.


Lees ook Bruidssieraden set | Sieraden tips voor je bruiloft


Persoonlijke cadeautjes voor vrienden

Als twee vrienden gaan trouwen, is dat vaak erg romantisch en intiem. Je bent het grootste deel van hun relatie erbij geweest en getuige geweest van hun liefde. Nu wordt dat bezegeld! Een passend cadeau zou een mooi sieraad met een persoonlijke brief kunnen zijn. Denk aan een armband voor haar of manchetknopen voor hem. Je viert het goede nieuws met een fles champagne of een lekker wijntje. Proost op de romantische liefde!

Persoonlijk huwelijkscadeautje voor collega

Wanneer je collega trouwt en niet uitgenodigd bent voor de bruiloft, kan je toch uit beleefdheid een kleinigheidje geven. Denk aan een ingelijste foto van het bruidspaar of een mooie pen met hun initialen. Of een leuke kantoormok met een persoonlijke of grappige tekst. Zo denken ze met elke slok weer aan jou.

Praktisch huwelijkscadeau

Een nuttig cadeautje kan een agenda zijn gevuld met liefdesteksten. Leuke tip: laat alle collega’s iets liefs schrijven op verschillende pagina’s van de agenda. Zo kan de getrouwde collega het hele jaar door lieve berichtjes lezen.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation