Pastelkleurige trouwjurk voor je herfstbruiloft

Alle bruidjes zijn op zoek naar een unieke trouwjurk waarin ze zich speciaal voelen, en toegegeven: elke bruidsjurk is ook speciaal, maar als je durft te kiezen voor een niet-traditionele kleur jurk, val je toch altijd een beetje extra op. In dit artikel: de pastelkleurige trouwjurk!

Herfst- of winterbruiloft


Ga je trouwen in de herfst of in de winter? Dan behoor je sowieso al niet tot het grootste deel van de bruidsparen dat graag in de zomer wil trouwen. Wit is dan wel de meest originele kleur voor een trouwjurk, maar bij elk seizoen past een andere kleur. Zo kun je in de lente denken aan een zacht teint trouwjurk, in de zomer aan wit en in de herfst en winter aan een pastelkleurige jurk.

Pastelkleurige jurk voor minder geld


Op de één of andere manier doet een pastelkleurige jurk me altijd denken aan kerst en oud en nieuw. Die dagen zijn het perfecte moment om goud- of zilverkleurige kleding te dragen. Een pastelkleurige trouwjurk zal ook zeker niet misstaan op een bruiloft in de herfst of winter. Bovendien heb je rond deze tijd veel meer keuzes in jurken in een zelfde soort kleur – de wintercollectie is inmiddels al lang gelanceerd en de feestdagencollectie komt er ook al aan. Je kunt dus een jurk scoren voor een zachtere prijs dan de reguliere trouwjurk!

Maak je gewone jurk speciaal


Als je een ‘gewone’ jurk hebt weten te scoren, kan je er altijd nog een beetje van het bruiloftsbudget tegen aan gooien om er echt iets speciaals van te maken. Laat ‘m een beetje aanpassen qua vorm of laat er mooie steentjes op zetten. Deze jurk kan niet genoeg schitteren en glitteren. Maak het af met mooie sieraden, kies een goede combinatie met de glitteringen in je jurk. En laat je vooral inspireren door mooie plaatjes op internet, zo’n jurk is zeker uniek!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation