Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ode aan de korte trouwjurk | Helemaal hip in 2024

Er worden altijd grappen over gemaakt: vrouwen die in de winter niet hun benen scheren. Nja, grappen, we doen het ook echt niet. Met de komst van de zomer en een korte trouwjurk is dat echter verleden tijd! We toveren die heerlijk gladde benen weer tevoorschijn en pronken ermee alsof het een lieve lust is – en dat mag ook wel, want dat heeft ons een uur in de badkamer gekost.

Zomerse bruidsjurken

Heel erg veel bruiden willen in de zomer trouwen. Volkomen begrijpelijk, het weer is (hopelijk) fantastisch, je kan het feest en andere activiteiten naar buiten verplaatsen en tot ’s avonds laat genieten van een aangename temperatuur. Het meest fijne is natuurlijk de prachtige, zomerse, korte, kittige trouwjurk.


Lees ook Trouwjurken 2024 | Trend: mini bruidsjurkje© Maria Bondarenko | Shutterstock·com | Jimmy Choo

Want zeg nu eerlijk, hoewel winterse trouwkleding ook erg prachtig is, laat een korte zomerse trouwjurk beter je vrouwelijke vormen zien. Inclusief de lekkere, gladde benen! Bovendien komen ook die prachtige bruidsschoentjes waar je ongetwijfeld te veel geld aan hebt uitgegeven ook veel beter uit. Je ziet ze tenminste! Dat kan je bij een lange trouwjurk uiteraard niet zeggen.

Hip & kittig

Misschien niet de woorden die het eerst in je opkomen als je op zoek gaat naar een korte trouwjurk, maar die zomerse bruidsjurken zijn sowieso erg sexy, stijlvol en modieus.


Lees ook De korte trouwjurk is sexy modieus & kittig


De stoffen die gebruikt worden voor korte trouwjurken zijn vaak lichter en luchtiger, zodat je niet oververhit raakt op je eigen bruiloft. Ook als je toch graag een lange bruidsjurk wil dragen op je zomerbruiloft kan je vragen om een jurk met lichte materialen. Zo krijg je geen last van de warmte of schurende stof.
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation