Nog meer trouwjurken trends van 2022

Heb je je al laten inspireren door ons artikel over trouwjurken in 2022? In deze blogpost zie je nog meer inspirerende trends! Van jurken met lange mouwen tot heel veel kant en een nieuwe trend: de korte trouwjurk in opmars.

Veel meer bruidsjurken van kant


Een heel groot deel van de bruidsjurken bestond al (deels) uit kant, maar in 2022 zien we een stijging in kanten trouwjurken. Kanten jurken hebben vaak de prachtigste decoraties, waaronder vaak bloemdecoraties. De opkomst van bloemenprint benoemden we al in ons andere artikel. Kanten trouwjurken en bloemenprinten gaan hand in hand. Zoek je een boho-trouwjurk? Dan past de collectie van komend jaar helemaal in jouw straatje.


Meer trouwjurken met lange mouwen


In ons andere artikel over bruidsjurken in 2022 hadden we het al over pofmouwen en off-shoulder mouwen, maar daar kunnen we lange mouwen ook nog bijvoegen. De lange mouw zorgt voor een heel elegante uitstraling, het oogt erg chique. Maar je moet niet denken dat zulke lange mouwen lekker warm zijn – vaak is de stof van de mouwen erg dun en ook (semi-)transparant. Mocht je voor lange mouwen willen gaan, dan is dat dus puur voor de uitstraling van de jurk. Tenzij je natuurlijk kiest voor een dikkere stof. Heb je iets nodig voor de warmte, dan kun je altijd nog een mooi jasje, cape of stola erbij uitzoeken.


De korte trouwjurk maakt een opmars


De korte trouwjurk maakt in 2022 een ware opmars. Deze heerlijke, zomerse jurkjes weten hun weg naar de catwalk en bruidsmodewinkels heel makkelijk te vinden. Laten we hopen dat de zomer van 2022 iets meer zomers is dan afgelopen jaar, dan kunnen we die leuke korte trouwjurken ook echt daadwerkelijk dragen!
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation