Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Nagelstyliste | Manicure inspiratie voor je trouwdag

Voor het bruidspaar zijn de laatste paar weken voor de bruiloft erg druk, maar ook erg leuk en lekker. Zij worden namelijk al helemaal klaargestoomd voor hun grote dag en ze worden al weken in de watten gelegd, zodat ze op de bruiloft er tiptop uit zien. Ook een bezoek aan de nagelstyliste hoort daarbij!

Ontspannend


Een bezoek aan de nagelstyliste is heerlijk ontspannend. De nagelstyliste zorgt dat jouw nagels er perfect verzorgd uit zien en dat ze er heel natuurlijk of juist heel extravagant uit zien. Vooral op de bruiloft worden de handen van het bruidspaar vaak gefotografeerd en dan is het niet erg mooi op de foto’s wanneer je afgekloven nagels ziet.


De nagelstyliste zorgt er ook voor dat jouw handen er verzorgd uit zien en fluweelzacht aanvoelen. Vooral in de winter fijn, wanneer veel mensen last hebben van droge handen en kloofjes. Je kunt altijd bij de nagelstyliste terecht, ook al ben je een nagelbijter of heb je bijvoorbeeld hele broze nagels of een beroep waarbij je jouw nagels vaak beschadigt.

Verzorgd en zacht


Een verzorgende behandeling bij de nagelstyliste zorgt niet alleen voor mooie nagels, maar ook voor een soepele en zachte huid. De nagels worden bovendien sterker en kunnen meer verduren. Bij een normale behandeling bij de nagelstyliste worden de nagels gevijld, er worden vliesjes verwijderd, de nagels worden gepolijst en gelakt. Je kunt ook kiezen voor een scrub, masker of andere voedende behandeling voor je handen. Vooral fijn voor mensen met ruwe handen of ‘winterhanden’.

Versieringen


Naast het verzorgen en mooi maken van je nagels kun je ook je teennagels mooi laten maken. Wanneer je trouwt in een korte jurk met open schoenen is dit natuurlijk wel aan te raden. Vraag de nagelstyliste om advies. Zo kun je bijvoorbeeld gel- of acrylnagels laten plaatsen, maar ook een French manicure behoort tot de opties. Het is hoe dan ook genieten bij de nagelstyliste! Op zoek naar een nagelstyliste? kijk hier

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation