Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Nagelstudio & nailart | Manicure voor je trouwdag

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht om je nagels te versieren met nailart en misschien ben jij juist wel degene die elke week de nieuwste nailart op haar nagels heeft. De nagelstudio kan voor je bruiloft ook hele subtiele, sexy nailart op je nagels zetten. Een dagje nagelverzorging is sowieso een ware traktatie!

Nailart


Niet voor elke vrouw een bekend begrip: nailart. De versiering van je nagels met soms op het oog onmogelijk kleine en ingewikkelde figuren in allerlei kleuren. Toch wordt het steeds een populairder fenomeen en bij veel drogisterijen kan je nu ook zelf materialen voor nailart kopen. Zo kan je lekker thuis aan de slag en een beetje experimenteren met nailart.

Professionele behandeling


Wil je liever direct een professionele behandeling waarbij het resultaat oogverblindend is, bezoek dan eens een nagelstudio. De professionals van de nagelstudio kunnen een prachtig kunstwerkje op je nagels zetten. Je kan kiezen uit honderden ontwerpen, waarbij de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt zijn. Of je nu gaat voor een sexy accent op je nagels of een spetterende explosie van kleuren, het resultaat zal altijd verbluffend zijn.

Fotogenieke nagels


Nooit gedacht dat nagels fotogeniek konden zijn, maar het kan. De nagels en handen van de bruid zijn een veel gefotografeerd onderwerp, omdat de bruid natuurlijk het boeket draagt en ook de nieuwe trouwringen worden aan aantal keer op de foto gezet. Het zou jammer zijn als je nagels afgekloven, gespleten of beschadigd eruit zien. De nagelstudio verzorgt je nagels en kan naast een goede verzorging ook zorgen voor een prachtige versiering. Of juist een naturel uitstraling. Het is allemaal aan jou, met nailart kan namelijk alles! Ook leuk: samen nailart laten zetten. Maak er een dagje uit van samen met je moeder of vriendinnen. Gegarandeerd een leuke en ontspannende dag!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation