Muziek bij het aansnijden van de bruidstaart

Misschien ben je erdoor geobsedeerd, misschien heb je er nog nooit een seconde over nagedacht: muziek bij het aansnijden van de bruidstaart. Het snijden van de bruidstaart is best wel een momentje op je bruiloft, dus daar mag best epic muziek bij!

Bruidstaartmuziek


Tsja, wat is nou echte bruidstaartmuziek? Dat hangt er maar net van af wat jullie allebei mooie muziek vinden. Als jullie een stoer moment maken van het snijden van de bruidstaart, dan kan je het beste kiezen voor epische filmmuziek. Maak je er een heel romantisch momentje van (wat het eigenlijk ook is)? Jullie pakken samen het mes vast en bijna hand in hand snijden jullie samen een stuk van de taart af. Hele rustige muziek met een romantische toon past daar ook heel goed bij... Wat te kiezen?

Zoete bruiloftsnummertjes


Er bestaan heel wat nummertjes waarin het woord ‘sugar’ of ‘cake’ voorkomt, dus keuze is er genoeg. Daarnaast zijn er nog talloze andere nummers over liefde of over trouwen of elkaar trouw beloven. Liefde is niet voor niets het meest bezongen onderwerp in de muziekwereld. Er zijn ook nummers waarin de woorden ‘I do’ centraal staan en die passen dus perfect bij jullie bruiloft en het moment van het snijden van de bruidstaart. Zijn jullie een hip stel of hebben jullie allebei een zwak voor hele oude nummers? Dan past het natuurlijk beter bij jullie als er een nieuw nummer wordt gedraaid of juist een hele oude klassieker.

Muziekmix maken voor je bruiloft


Vind je heel veel nummers wel goed passen bij jullie taartsnijdmomentje? Of heb je juist nog geen muziek gevonden waarbij jij echt een goede vibe kreeg? Dan is het ook nog een idee om zelf een mixje te maken met leuke nummers die je wil gebruiken. Stem het goed af met diegene die jullie muziek beheert en natuurlijk met je hubby, want jullie acties moeten dan wel goed bij de muziek passen! Hoe dan ook: enjoy this magical moment!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation