Met deze bloemen en accessoires stralen je bruidsmeisjes!

Veel meisjes kijken er net zo naar uit als jij: de bruiloft! Dan mogen ze stralen in een mooie jurk en staan ze voor even in het middelpunt van de belangstelling als bruidsmeisje. Met deze tips over kleding en accessoires zijn ze helemaal 2020-ready!

Met deze bloemen en accessoires stralen je bruidsmeisjes!

Mini-trouwjurk met bloemen accessoires


Voor jonge bruidsmeisjes in een mini-trouwjurk echt gewild. Ze voelen zich er helemaal een prinsesje in en het staat ook geweldig voor de foto’s. Een jurkje geïnspireerd op je eigen trouwjurk of een kopie in miniformaat is toch té schattig?!

Met deze bloemen en accessoires stralen je bruidsmeisjes!

Pasteltinten met bloemen accessoires


Voor tiener bruidsmeisjes en volwassen bruidsmeisjes is de kleding wat rustiger. Met mooie pasteltinten zit je altijd goed. Laat de outfit dan vooral spreken door te spetteren met de accessoires. Een prachtige haarband, een bijzondere armband of een schattig tasje om op de jurk te dragen, het maakt de verschijning helemaal af.


Met deze bloemen en accessoires stralen je bruidsmeisjes!

Bloemenkransen


Voor zowel jonge als wat oudere bruidsmeisjes kun je met de accessoires het verschil maken tussen een aardige outfit en een outfit met wauw-effect. Bloemenkransen in het haar geven een romantische look and feel en zorgen ervoor dat het bruidsmeisje zich op en top prinses voelt. Ga je voor kwaliteit, kies dan voor echte bloemen die ook in je eigen boeket terugkomen. Vind je het handiger, en vooral: moet het tegen een stootje kunnen, kies dan voor fake bloemen, maar uiteraard wel van goede kwaliteit.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation