Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Meer trouwjurken trends voor 2023

In een ander artikel gaven we al enkele trends prijs van volgend jaar, maar nu hebben we nog meer trouwjurken trends voor 2023. Je kunt immers nooit genoeg trouwjurken zien, toch? Doe hier inspiratie op voor jouw 2023-bruiloft!

Zomerse mini bruidsjurken voor op het strand

We beginnen uiteraard met de trouwjurken voor het meest populaire trouwseizoen van elk jaar: de zomer. Hier vind je (je raadt het niet) korte trouwjurken, gemaakt van zomerse en luchtige stoffen. Perfect voor de bruiloft op het strand, bijvoorbeeld. Een paar leuke sandaaltjes of zelfs teenslippers erbij en je outfit is compleet. De collectie van volgende zomer bestaat vooral uit zomerse mini bruidsjurken. Laat je inspireren!


Bloemenmotieven van kant trouwjurk

Iets wat elk jaar weer terugkomt (en dus eigenlijk nooit uit de mode zal raken), zijn trouwjurken van kant. Kanten trouwjurken zijn ook gewoon adembenemend om te zien. Deze prachtige creaties zijn hartstikke romantisch en tegelijkertijd sexy zonder ordinair te worden. Wat het meest in het oog springt in de collectie van 2023 zijn de waanzinnige bloemmotieven op de jurken. De mooiste creaties komen voorbij. Ben je dol op kant en bloemen? Dan is deze trend voor jou.

De prinsessenjurk is terug in de mode!

De prinsessenjurk, wie droomt er niet van? Oké, in alle eerlijkheid: deze jurk is niet voor iedereen. Maar óh! Als deze goed bij je figuur en je wensen past, dan heb je de eyecatcher van de eeuw te pakken. Deze jurk heet niet voor niets een prinsessenjurk: vroeger trokken prinsessen (jongedames die nog een aantrekkelijke prins zochten) tijdens een bal de grootste prinsessenjurken aan in de hoop het meeste op te vallen bij die ene knappe prins. In jouw geval zal dat niet meer nodig zijn, jij hebt al een prins. Toch kun je hem nog wel betoveren in deze jurk!

Bruidsjurken in zachte kleuren, zoals lichtgrijs, ijsblauw, warm wit

Qua kleuren zien we vooral jurken terugkomen in zachte tinten. En we horen je denken: is het ooit hip geweest om een jurk in een knalkleur te hebben? In Nederland zijn we vrij bescheiden, maar sommige Amerikaanse celebs hebben zich zeker wel eens in een bijvoorbeeld hot pink bruidsjurk gehesen. Donker gekleurde trouwjurken willen nog wel eens voorkomen, echter houden wij Hollanders toch het meeste van nuchterheid (lees: rustige kleuren). In 2023 zien we dan ook vooral jurken in lichtgrijze, ijsblauwe en warm witte kleuren.

Trouwjurk met een hoog decolleté

Show your girls? Nuh-uh, volgend jaar is een hoog decolleté juist in de mode. Het zal niet voor ieder lijf de mooiste oplossing zijn, maar een hoge neklijn is wel erg chique en klassiek en zal menigeen zeer verfijnd staan. Er zijn meer dan genoeg opties met betrekking tot de vorm van het decolleté van de jurk, dus zoek gewoon iets uit dat goed bij je past en waarin je je comfortabel voelt!


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation