lingerie voor je ‘allereerste’ nacht als getrouwde vrouw

Voor de ‘allereerste’ nacht met je wettelijke echtgenoot wil je natuurlijk zo sexy zijn als maar mogelijk is. En met de lingerie keuzes die er te vinden zijn kan ook praktisch alles.

Welke lingerie kies jij?


Tijdens de huwelijksdag zelf is het wellicht verstandig om toch voor een wat praktischer setje te gaan. Dit maakt de jurk wat meer draagbaar en in de avond kun je mooi weer een ander, fris setje aantrekken.

kouseband en tradities

Het kousenbandje hoort erbij volgens de traditie


Vergeet alleen niet om bij je overdag ensemble wel een kousenbandje te dragen. Tegenwoordig niet meer bedoeld om je kousen omhoog te houden maar zeker een sexy detail onder je bruidsjurk. Traditiegetrouw moet de bruidegom de kousenband met zijn tanden van het been van zijn bruid trekken, vervolgens gooit hij deze over zijn schouder naar een groep vrijgezelle vrienden. Een traditie die al bestaat sinds de 14de eeuw. De vrijgezelle vanger van de kousenband zal hiermee meer geluk krijgen tijdens zijn zoektocht naar een geschikte bruid. Die kousenband ben je kwijt dus. Het leuke is, dat je er dan nog één kan kopen die weer net iets anders is.

lingerie voor de huwelijksnacht

Alles behalve een liefelijk lingerie setje


Wellicht wil je alles behalve een liefelijk setje, wat over het algemeen toch het beste bij een bruidsjurk staat. Kortom; ga lekker los bij het kopen van mooie, sexy setjes. Je hebt ten slotte maar één ‘eerste’ nacht samen.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation