Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefdescadeautjes voor jullie jubileum ♡ Wat geef je elkaar?

Zijn jullie zoveel jaar samen of getrouwd? Gefeliciteerd! Dan is een cadeautje op z’n plaats. Het bedenken van een leuke verrassing is na zoveel jaar niet altijd even gemakkelijk, je wil natuurlijk niet hetzelfde doen als twee jaar geleden... Wij helpen je een handje met de leukste jubileumcadeautjes!

Samenzijn vieren voor de waaghals

Date jij een echte daredevil? Hou je zelf ook wel van een sprong in het diepe? Dan is skydiven een hele leuke manier om te vieren dat jullie al zo lang samen zijn! Niet indoor skydiven, we hebben het echt over uit een vliegtuig springen. De adrenaline rush zal je nog lang bijblijven. Je kunt een sprong boeken voor hem alleen, maar je kunt ook samen springen en dan kun je ook nog eens iemand meenemen die jullie filmt of foto’s van jullie maakt!


Lees ook Samen sporten: workouts voor stelletjes!


Jubileumcadeau voor de sportfan

Is jouw man helemaal gek op sport? Haal dan kaartjes voor een voetbalwedstrijd of een andere sportwedstrijd waar hij fan van is. Plan een romantisch diner voor de wedstrijd, haal wat drankjes en typische snacks tijdens de wedstrijd en juich samen jullie favoriete team toe!

Cadeau voor de drukke kantoorman

De liefste man ter wereld die altijd veel te druk is om voor zichzelf kleren te kopen verdient een leuk jubileumcadeau in de vorm van een koffer vol met nieuwe kleren. Het hoeft niet per se een koffer te zijn. Verras hem met een nieuwe outfit of een compleet nieuwe garderobe of zorg dat jullie een dagje samen vrij hebben zodat jullie kunnen shoppen!


Lees ook Hoeveel eet & drinkt een gast op de bruiloft?


Verras je lief met een flesje drank

Regelmatig genieten jullie van een borreltje op het terras en daarbij hebben jullie de diepste gesprekken. Voor jullie jubileum koop je dan ook een flesje van zijn favoriete drank. Daar genieten jullie natuurlijk weer samen van. Samen proosten jullie op een hele lange en fijne relatie met elkaar!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation