Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Kanten trouwjurk met accessoires & decoratie van kant

Dol op kant? Gelukkig bestaat zo'n 70% van de trouwjurken volledig of deels uit kant. Met andere woorden: er is keuze genoeg wanneer je een kanten trouwjurk wil dragen. Veel jurken hebben decoraties of accessoires van kant, maar er zijn ook jurken die volledig uit kant zijn vervaardigd. Kant is een prachtige, sierlijke en elegante stof. Een kanten jurk spreekt vaak tot de verbeelding en ziet er soms zelfs sprookjesachtig uit. Daarnaast heeft dit fijne stofje ook de eigenschap sexy te zijn. Kortom: een hele vrouwelijke, mooie stof voor een bruidsjurk.

Trouwjurk van kant


Weet je al 100% zeker dat je een trouwjurk van kant wil dragen? Wordt het een volledig kanten jurk of kies je toch voor enkele decoraties en accessoires van kant? Je kunt alle kanten op (flauwe woordgrap, hè?). Maar zonder grappen, kanten jurken zijn ontzettend veelzijdig. Er is heel veel mogelijk met dergelijke jurken. Je hoeft nooit bang te zijn dat kant uit de mode raakt, want dat gebeurt gewoon niet. Uit onderzoek blijkt dat bruidjes van elke leeftijd de voorkeur geven aan een trouwjurk van kant of met kanten decoraties/accessoires.

Schoenen van de bruid


Wist je dat de schoenen van de bruid ook kant kunnen bevatten? Zoals we al zeiden, is kant zeer veelzijdig. Kant kent ontzettend veel verschillende decoratiepatronen. Je kunt ook trouwschoenen kiezen met kanten decoraties erop. Een volledig kanten schoentje wordt lastig - je hebt immers ook enige ondersteuning nodig. Vraag eens bij de bruidsmodezaak waar je jouw jurk haalt naar de mogelijkheden van kant op je trouwschoenen.


Kanten decoratie voor de tafel


Ook op de bruidstafels kun je gebruik maken van kant ter decoratie. Denk hier wel goed over na, want het kan algauw oubollig lijken. Een lintje om de bloemenvaasjes of servetrolletjes kan net die romantische touch geven waar je naar op zoek bent. Vind je dat zelf lastig om vorm te geven? Vraag dan of de bloemist even met je mee wil denken.

Bruidstaart versierd met kant


Nog iets waar een subtiele toevoeging van kant geweldig bij zou staan is de bruidstaart. Lintjes kant aan de onderzijde van elke laag van de taart geeft het gebak een romantische en lieve uitstraling. Een echte bruidstaart!

Bruidsmeisjes in een jurkje van kant


Komen er kleine bruidsmeisjes op de bruiloft? Je raadt het al: een kanten jurkje staat hun super snoezig. Hier komt dan juist die onschuldige uitstraling van het stofje naar voren.

Kanten ringkussentje


Nog niet genoeg kant op je bruiloft? Laat dan ook een beetje van deze stof verwerken in het ringkussentje. Je zou bijvoorbeeld de ringen kunnen laten vastknopen middels een kanten 'veter'. Er is van alles mogelijk, laat je inspireren door deze prachtige voorbeelden!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation