Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heerlijke alternatieven voor de bruidstaart: de desserttafel

Geen traditionele bruidstaart voor jullie? Denk dan eens aan een desserttafel met daarop allerlei verschillende bruidstaartjes, cupcakes, cake pops, macarons en ander heerlijks.

Cupcake op de desserttafel

De supertrendy desserttafel is bedacht door styliste Amy Atlas en is in Amerika inmiddels een groot succes. Ook hier krijgt de desserttafel steeds meer aanhangers. Geen wonder als je zo’n feestelijk gedecoreerde en mooi gecomponeerde tafel vol heerlijks ziet!

Bruidskoekjes

Op een desserttafel staan allerlei zoete en hartige lekkernijen mooi gerangschikt bij elkaar. Het gaat erom dat je door een zorgvuldige styling een prachtig totaalbeeld krijgt.

Cake pops

Naast een feestelijk versierde tafel kun je bijvoorbeeld ook een mooi gedecoreerd kastje gebruiken. Voor de samenstelling van de desserttafel kun je verschillende taarten, koekjes, cupcakes, macarons, whoopie pies en cake pops gebruiken. En wat dacht je van grote potten vol met gekleurd snoepgoed?

Desserttafel & decoratie

Voor de opmaak en decoratie van de desserttafel kun je bijvoorbeeld de kleur of het thema van jullie bruiloft gebruiken. Voor het etaleren van al het lekkers kun je fraaie plateaus, schalen, borden, etagères, glazen potten, linten, kleden en stoffen gebruiken.

Goed alternatief voor de bruidstaart

Een desserttafel is niet alleen anders, alles wat erop staat is ook nog eens heel erg lekker. Juist omdat er zoveel verschillends op staat is een desserttafel een super alternatief voor jullie gasten!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation