Welke.nl

Gelukkig getrouwd met een maatje meer

Uit recent onderzoek is gebleken dat mensen die getrouwd zijn met een vrouw die een maatje meer heeft het gelukkigste zijn. Slanke vrouwen zouden gereserveerder zijn en daardoor minder vriendelijk overkomen.

Be happy, leef langer


Iedereen weet dat je langer leeft als je gelukkig bent, maar gelukkig zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je een vliegende start wil maken met je eigen geluksgevoel, dan trouw je met je soulmate (logisch, natuurlijk). Uit een onderzoek bleek echter dat mannen met een vrouw met een maatje meer gelukkiger zijn dan mannen met een dunne vrouw. Slanke vrouwen zijn namelijk gereserveerder, afstandelijker en vinden het moeilijker om emoties te uiten. Mensen met een maatje meer worden vaak al bestempeld als ‘gezellig’.

Meer om van te houden


De studie wees ook uit dat vrouwen met een maatje meer beter voor hun partners waren, op dagelijkse basis veel liever deden tegen hun partner en vaker affectie toonden. Op hun beurt waren de mannen blijer met hun mollige partner. Ze gaan vaker uit eten en koken afwisselend voor elkaar. Daardoor is er vaker tijd om een goed gesprek met elkaar te voeren. Communicatie is belangrijk voor elke relatie!

Trouwjurk voor plus size


Ben je een vrouw met een maatje meer en moet je nog op zoek naar een prachtige trouwjurk? Er bestaan heel veel modellen waarin een maatje meer echt straalt. Bovendien word je altijd geweldig geholpen door het personeel van de bruidswinkel zelf. De trouwjurk online bestellen zouden we niet zo snel aanraden voor geen enkele bruid. Ga lekker naar de bruidswinkel en pas verschillende jurken aan. Zo zie je het snelste welke jurk het mooiste bij je staat. Daarnaast kan het personeel in de winkel goed zien of er nog aanpassingen gedaan moeten worden aan je jurk. Kijk eens op onze website naar een leuke bruidswinkel bij jou in de buurt!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation