Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Geheimen van echte bruiden

Op de meest perfecte dag van je leven kan er af en toe iets gebeuren dat niet zo perfect is... Een blooper, een onvoorzien moment: lees hier de geheimen van echte bruiden op hun bruiloft.

Breakdancende bruid

Als bruid kan en mag je heel veel op je bruiloft, maar helaas geldt dat niet voor de alcoholinname. Die blijft hetzelfde als altijd, ondervond Mimi (30). Iedereen wil graag een glaasje drinken en toasten op het bruidspaar, maar als je als bruidspaar elke keer meedrinkt, kan dat resulteren in een breakdance-sessie op de plakkerige dansvloer in je bruidsjurk van 1500 euro.

Vrienden worden familie

Iedereen helpt een handje mee tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft. Vrienden en familie moeten met elkaar samenwerken en samen prachtige dingen bewerkstelligen. Je zult zien dat mensen dichter bij elkaar komen te staan en dat ze op het feest zelf met elkaar staan te praten alsof ze elkaar al jaren kennen. Gegarandeerd een emotioneel momentje!

Bruidsceremonie is het belangrijkste

Shona focuste zich vooral op bruidsdecoratie, tafelplanning en allerlei details van de bruiloft. Op de dag zelf beschouwde zij de trouwceremonie als het belangrijkste moment van de dag. Iedereen is bij elkaar en heeft aandacht voor het bruidspaar en hun geloften. Het uitspreken van de geloften voor iedereen is het mooiste moment van de dag.

Nooit moe op de bruiloft

Als je denkt dat je moe bent aan het eind van de dag en bijna niet meer kan feesten, dan denk je dat verkeerd. Vanwege de spanning en adrenaline kan je gewoon niet moe raken. De lekkere drankjes helpen daar natuurlijk ook wel bij. Bereid je wel voor op een instortmoment vlak nadat iedereen vertrokken is en jullie je verplaatsen naar je hotelkamer.

Weerbericht op dag van de bruiloft

Veel bruiden zeggen dat ze, achteraf gezien, veel minder hadden moeten stressen over het weer. De kans is groot dat het niet de hele dag stralend weer is, maar het gaat zoals het gaat. Er zitten heus mooie momenten tussen verschillende activiteiten waarop jullie trouwfoto’s kunnen maken. Ook als het regent, kan je prachtige foto’s maken!

Bruiloftsspeeches

Helena vond de bruiloftsspeeches op haar bruiloft helemaal ge-wel-dig. De speeches waren het grappigste onderdeel van de dag, terwijl Helena ook regelmatig een traantje wegpinkte dankzij de ontroerende speeches. Het heeft ervoor gezorgd dat Helena’s plan om alleen met gesloten mond te lachen totaal mislukte.

Focus niet op details

Een goed feest heeft niet veel nodig, zo merkte Emelie op. Niemand geeft om de zorgvuldig uitgezochte servetjes of de naamplaatjes die speciaal ontworpen zijn door een bureau. De gasten geven maar om drie dingen: jou, eten, drank. Pieker niet over de details!


Ga naar Trouwjurken ProfessionalsTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation