Een wauw-entree maken op je bruiloft. Zo doe je dat!

Iedere bruid maakt graag een onuitwisbare indruk op haar bruiloft. Wil je voor de echte wauw-factor gaan, lees dan de volgende tips!

Een grande entree maak je niet zomaar, daar gaat wat voorbereiding aan vooraf. Wil je je gasten versteld laten staan of verrassen, arriveer dan niet in een trouwauto bij de huwelijkslocatie. Ga eens voor een veel origineler vervoermiddel.

Te paard


Wat dacht je ervan om beiden te paard aan te komen? Prachtig bij een kasteelbruiloft natuurlijk.

The sky is the limit


Is je budget heel ruim, dan kun je erover nadenken of een entree per helikopter een optie is. Gegarandeerd dat je gasten ‘blown away’ zullen zijn!

Meer adrenaline


Ben je meer avontuurlijk ingesteld, dan zouden jullie zelfs kunnen kiezen voor een parachutesprong. De adrenaline giert door je lijf en zeker weten maak je een onuitwisbare indruk op de gasten!

In het huwelijksbootje


Heb je een locatie aan het water gehuurd voor jullie bruiloft? Dan is het natuurlijk super leuk als jullie per boot aankomen.

Muzikale entree


Niet alleen met het type vervoer kun je jullie entree onderscheidend maken. Je kunt er ook voor kiezen om er een muzikale entree van te maken! Met live muziek die covers van jullie favoriete band speelt, begint het feestje al vroeg, en komt iedereen in de stemming voor een spetterend feest.

Vuurwerk


Tot slot kun je ook door de styling een statement maken van jullie entree. Laat vuurwerk afsteken op het moment dat jullie eraan komen bijvoorbeeld.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation