Een intieme winterbruiloft: super sfeervol!

Een winterbruiloft kan zó sfeervol zijn. Houd je niet van de warmte maar wel van knapperende haardvuurtjes, sneeuw en ijs? Wacht dan met trouwen tot de winter!


Locatie voor een winterbruiloft


Met stip op één voor een passende locatie voor een winterbruiloft staat toch wel een kasteel. Niets zo sprookjesachtig dan kale bomen, een dun laagje sneeuw, een slotgracht… Zie jij jezelf al in een koets aankomen bij een kasteel? In de winter levert dat zeker prachtige plaatjes op. Droom jij echter van een echte strandbruiloft? Zelfs dat is mogelijk in de winter! Aan zee is het dan lekker rustig, dus huur een locatie aan het water en geniet van de aanblik van woeste golven. Alle voordelen van locaties voor een winterbruiloft: in de winter is het vroeg donker dus des te eerder kunnen alle sfeervolle lampjes buiten aan!

Buitenbruiloft in de winter?


Tegenwoordig bbq-en we in de winter, dus waarom zou (een deel van) het bruiloftsprogramma niet buiten kunnen plaatsvinden? Zorg voor vuurkorven en fakkels en koester je in de warmte die van de vlammen afstraalt. Een buitenlocatie betekent niet in weer en wind, onbeschut tegen de elementen, feestvieren. Een grote veranda kan voor beschutting zorgen, en heaters maken het aangenaam om buiten glühwein en warme chocolademelk te drinken. Zorg voor stijlvolle plaids waar de gasten zich comfortabel onder kunnen nestelen.

Een prachtige wintertrouwjurk


Een trouwjurk in de winter geeft je veel ruimte voor creativiteit. Kies de jurk die je voor ogen had en vul aan met een stijlvolle bolero of een jasje voor de warmte. Een jurk met laagjes, die misschien in de zomer veel te heet zou zijn, is in de winter ook een goede optie! Of sla een prachtige sjaal om, waarmee je het warm houdt. Een laatste tip om niet te gaan klappertanden: dans erop los. Gegarandeerd dat de temperatuur dan vanzelf stijgt!Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation