Een droom van een trouwjurk kiezen

Buiten het organiseren van de bruiloft op zich, ligt er voor de ‘bruid to be’ nog een andere belangrijke taak. Minstens zo belangrijk als de hele dag op zich.

Het uitkiezen van de mooiste jurk op aarde


Wat wil je eigenlijk op die dag? Winterkoningin, Ibizastyle of juist een hele klassieke jurk? Dat hangt natuurlijk helemaal af van de stijl en de periode waarin je wilt trouwen.

Zelf weet ik al enige tijd welke jurk het moet worden. En dat terwijl er nog niet eens een huwelijk in aantocht is. Regelmatig bekijk ik het fotootje nog eens die ik op Pinterst heb uitgezocht. Zou ik deze vandaag nog steeds kiezen? En elke keer fluister ik bij het zien van de foto weer: ja, ik wil.

Trouwjurk kiezen


Bij het kiezen van de trouwjurk denk ik dat je geen genoegen moet nemen met de jurk die het niet helemaal is. Want bij het zien van de trouwfoto’s zal je daar altijd een beetje van balen. Deze dag mag je er zo prinsesserig uitzien als je zelf maar wil, en niemand vind het gek. Hoe fijn is dat! Een kans die je met twee handen moet aangrijpen.

Mocht je een jurk heel mooi vinden maar er mist nog iets, zijn genoeg handige naaiateliers die je kunnen helpen om de puntjes op de I te zetten. Het moet immers jouw droomjurk worden!
Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk hier voor meer trouwjurken.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation