Welke.nl

Droombruiloft: Trouwen op een boerderij

Altijd al gedroomd van een bruiloft op een boerderij? Of misschien wel een huwelijk met een boer? Waarom heb je dan nog niet meegedaan met Boer Zoekt Vrouw?! Wie net als wij droomt van een boerderijbruiloft of elke week meezwijmelt met de boeren op tv kan dit artikel over een boerenbruiloft zeker wel waarderen.


Boerenbruiloft


Een boerenbruiloft is net zo gezellig als het klinkt. Een boerderij als trouwlocatie geeft je niet alleen heel veel ruimte om mee te spelen, veel van de ‘look and feel’ van een romantische bruiloft is al aanwezig. Stel je voor: allemaal lampionnetjes op de palen van het hek dat naar de boerderij leidt. Geef alle koeien of schapen of welke dieren er ook in de wei lopen een lampje aan hun halsband. In het donker geeft dat een geweldig effect!

Boerderij inspiratie voor je bruiloft


Ook het eten, het bruiloftsdiner, de hapjes en de drankjes kun je inspireren op het boerderijleven dat jullie leiden. Denk aan boerenroomijs, of bepaalde groenten en fruit die jullie misschien wel zelf verbouwen. Melk en boter van je eigen koeien. Misschien heb je wel een wijngaard! Daar moet dan natuurlijk wel op geproost worden.


Bruidsboeket boerderijbruiloft


Je bruidsboeket is nog zoiets wat je perfect kunt matchen aan het thema boerderij. Loop eens een rondje op je erf en kijk wat er eigenlijk allemaal groeit. Je kunt zelfs hooi en stro gebruiken met een beetje creativiteit. Paardenbloemen mogen ook niet ontbreken. Brainstorm samen met je bloemist om een prachtig bruidsboeket te maken dat geïnspireerd is door je eigen boerderij.

Bruidsfotoshoot met boerderijdieren


Nog even terug naar die boerderijdieren. Als je ze aankleedt met mooie lichtjes, zijn ze direct ook helemaal klaar voor een geweldige fotoshoot. Met jullie als bruidspaar op de voorgrond en jullie dieren trots op de achtergrond krijg je een trouwfoto om nooit te vergeten. Ook de gasten kunnen op de foto met jullie diertjes, hoe leuk!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation