Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Droombruiloft: Trouwen op een boerderij

Altijd al gedroomd van een bruiloft op een boerderij? Of misschien wel een huwelijk met een boer? Waarom heb je dan nog niet meegedaan met Boer Zoekt Vrouw?! Wie net als wij droomt van een boerderijbruiloft kan dit artikel over een boerenbruiloft zeker wel waarderen.

Boerenbruiloft

Een boerenbruiloft is net zo gezellig als het klinkt. Een boerderij als trouwlocatie geeft je niet alleen heel veel ruimte om mee te spelen, veel van de ‘look and feel’ van een romantische bruiloft is al aanwezig.


Ga naar Boerderij trouwlocatie UtrechtStel je voor: allemaal lampionnetjes op de palen van het hek dat naar de boerderij leidt. Geef alle koeien of schapen of welke dieren er ook in de wei lopen een lampje aan hun halsband. In het donker geeft dat een geweldig effect!


Ga naar Trouwen boerderij Zuid-Holland


Boerderij inspiratie voor je bruiloft

Ook het eten, het bruiloftsdiner, de hapjes en de drankjes kun je inspireren op het boerderijleven dat jullie leiden.


Ga naar Trouwlocaties Boerderij LimburgDenk aan boerenroomijs, of bepaalde groenten en fruit die jullie misschien wel zelf verbouwen. Melk en boter van je eigen koeien. Misschien heb je wel een wijngaard! Daar moet dan natuurlijk wel op geproost worden.


Ga naar Trouwen boerderij Gelderland


Bruidsboeket boerderijbruiloft

Je bruidsboeket is nog zoiets wat je perfect kunt matchen aan het thema boerderij. Loop eens een rondje op je erf en kijk wat er eigenlijk allemaal groeit.


Ga naar Trouwlocaties boerderij DrentheJe kunt zelfs hooi en stro gebruiken met een beetje creativiteit. Paardenbloemen mogen ook niet ontbreken. Brainstorm samen met je bloemist om een prachtig bruidsboeket te maken dat geïnspireerd is door je eigen boerderij.


Ga naar Trouwlocatie boerderij Friesland


Bruidsfotoshoot met boerderijdieren

Nog even terug naar die boerderijdieren. Als je ze aankleedt met mooie lichtjes, zijn ze direct ook helemaal klaar voor een geweldige fotoshoot. Met jullie als bruidspaar op de voorgrond en jullie dieren trots op de achtergrond krijg je een trouwfoto om nooit te vergeten. Ook de gasten kunnen op de foto met jullie diertjes, hoe leuk!


Ga naar Trouwen boerderij Brabant


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation