Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Deze kleurrijke bruidstaarten zijn bijna te mooi om te eten

Wil je een bruidskleur die écht opvalt? Kies voor kleur! Natuurlijk moet de taart ook zo lekker zijn dat mensen nóg een stukje willen. Dat betekent: goed voorproeven dus!

Eerste taak samen

Heb jij al een idee waar je bruidstaart aan moet doen? Een bruidstaart is wel een dingetje tijdens jullie grote dag: het aansnijden van de taart is traditiegetrouw de eerste taak die jullie als nieuwbakken man en vrouw samen uitvoeren.

Knalroze of lentegroen?

Heb je een idee voor een bijzondere taart? Bespreek het met de bakker of persoon die jullie taart gaat maken. Een kleurrijke taart (denk aan knalroze of mooi groen, passend bij de lente) is een echte eyecatcher en zorgt als vanzelf voor een mooi fotomoment.

Natuurlijk kleuren

Natuurlijk moet de taart ook lekker zijn, dat spreekt voor zich! Veel kleur in de taart betekent niet automatisch ook veel E-nummers. Tegenwoordig zijn er talloze manieren om taarten met natuurlijke ingrediënten mooi te kleuren.

Bruidstaart voorproeven

Bespreek je wensen en laat de bakker vervolgens een paar ideeën uitwerken. Niet alleen qua vorm, grootte en kleurgebruik is het belangrijk dat het klopt: ook de smaakcombinaties zijn belangrijk. Maak er echt een gezellig moment van om samen met je geliefde de taart te gaan voorproeven.


Bekijk ook Voorbeeld foto's van bruidstaarten


Allergie?

Zoveel mensen, zoveel wensen en ook: zoveel smaken. Er zullen altijd mensen zijn die jullie voorkeur voor chocolade en pistache niet delen. Bedenk dat je niet iedereen tevreden kunt stellen! Wil je in ieder geval iets bieden voor mensen die last hebben van een notenallergie of glutenvrij eten? Laat naast de taart een aantal cupcakes maken die speciaal zijn afgestemd op dergelijke wensen.


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation