Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De vintage trouwjurk | Bruiloft in vintage stijl

Wie droomt er niet van? Een prachtige retro jurk in de stijlen van vroegere jaren. De oude bruidsjurk van je moeder kan ineens weer vintage zijn, en als je die niet hebt zijn er genoeg winkels die nieuwe vintage trouwjurken aanbieden.

Vintage bruidskleding

Bloemenkransen en vooral veel frutsels en franjes aan de bruidskleding, dat is pas vintage. Vroeger was dat ooit eens in de mode, het was het allerhipste en meest sexy wat je als bruid kon dragen op je bruiloft. En ineens is het weer populair. Vintage trouwjurken zijn vooral erg vrouwelijk en benadrukken de ronde, vrouwelijke vormen van je lichaam.

Kristallen glazen

De vele franjes en ook bloemenkransen zijn prachtige accessoires. De vele details kunnen van stof gemaakt zijn, maar je kan er ook voor kiezen om deze te vervangen door echte bloemen. Dat maakt jouw vintage trouwjurk extra speciaal.

Vintage trouwjurk pimpen

Heb je nog de trouwjurk van je moeder of zelfs oma in de kast hangen en vind je dat deze wel wat moderne details mag krijgen? Dan kan je jouw eigen vintage trouwjurk meenemen naar een professional en deze laten vermaken en aanpassen naar je wens. Accessoires kunnen worden toegevoegd of worden gemodificeerd, het is aan jou. De jurk zal hoe dan ook prachtig worden en jij zal erin stralen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation