De top 3 trends onder bruidsmode voor vrouwen

De mode is altijd aan trends onderhevig en zo geldt dat natuurlijk ook specifiek voor bruidsmode. Ga je dit jaar nog trouwen of heb je voor volgend jaar een bruiloft op de planning staan? In dat geval is het zeker aan te raden om met de volgende 3 trends onder bruidsmode voor vrouwen rekening te houden. Zo loop je er op je huwelijksdag volgens de laatste trends stralend bij.

lange mouwen en afneembare mouwen


Een van de trends richt zich op de mouwen van trouwjurk(en). Er zijn hierin overigens verschillende trends in te onderscheiden. Het is bijvoorbeeld zo dat bruidsjurken met lange mouwen helemaal hip zijn. Een trouwjurk met lange mouwen zorgt voor een stijlvol en chique karakter. Er zijn meerdere stijlen om uit te kiezen, zoals een elegante of klassieke stijl, waarbij de mouwen bijvoorbeeld doorzichtig zijn. Of van crêpe of van kant zijn gemaakt. Een andere trend als het om de mouwen gaat bij de bruidsmode zijn de afneembare mouwen. Hoe leuk is het om op je trouwdag met dezelfde bruidsjurk verschillende looks te creëren. Dat is onder meer mogelijk met afneembare pofmouwen. Uiteraard met de optie om te mixen en matchen.


Bohemian stijl met comfortabele stoffen


De Bohemian stijl is een van de nieuwste trends onder bruidsmode voor vrouwen. De stijl op zich bestaat natuurlijk al veel langer. Het is echter zo dat er aan de stijl een chique element is toegevoegd, zodat daarmee een nieuwe trend is ingezet. Bohemian trouwjurken met een chique look zijn onder meer populair vanwege het grote comfort. Dat is onder meer te danken aan de soepelheid van de stoffen, maar ook aan de designs. Je voelt je heerlijk vrij op je trouwdag als je een Bohemian trouwjurk draagt.


Fotocredit: Elle | Denis Makarenko | Shutterstock.com

Luxueuze pasteltinten in 2020-2021


Het ontwerp van trouwjurken is onderhevig aan trends, maar dat geldt eveneens voor het gebruik van kleur. Wit is nog altijd favoriet onder de bruiden, maar pasteltinten veroveren ook veel harten. Het gaat hier niet om de bekende pasteltinten als mintgroen en zachtblauw. De pasteltinten voor bruidsjurken zijn natuurlijk net even wat chiquer. Denk daarom bijvoorbeeld aan bruidsjurken in een champagnekleur of in een licht gouden kleur. Naast de stijlvolle look creëer je met een luxueuze pasteltint eveneens een zachte en warmte uitstraling. Trouw je liever in een witte of offwhite bruidsjurk dan maak je gewoon gebruik van de eerder genoemde trends om op je huwelijksdag volgens de nieuwste bruidsmode te stralen.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation