De slechtste bruidscadeaus volgens bruidjes

Meestal zoeken we naar de leukste cadeaus die je kunt geven, maar het komt helaas voor dat je soms een cadeautje ontvangt dat, laten we zeggen, niet echt bij je past. Dat gebeurt ook met bruidscadeaus. Deze bruiden vertellen je wat je nooit hoeft te kopen voor een bruiloft.

Koop dit nooit als bruidscadeau


We snuffelden even rond op verschillende fora en kwamen er zo achter wat bruidjes en bruidegoms allemaal hebben gekregen op hun bruiloft, en dan vooral de minder leuke cadeautjes. Bijvoorbeeld: Eén koffiekop of theekop met de namen van de gulle gevers erop gegraveerd (waarom niet die van het bruidspaar?). Waar is de rest van de set...? Een stel vertelt op Reddit dat een neef op hun bruiloft was gekomen met een tafelkleed en een fotolijst als cadeau, terwijl het bruidspaar ruim honderdvijftig euro had betaald zodat hij erbij kon zijn.

Hetzelfde bruidscadeau maar dan goedkoop


Een ander bruidspaar vertelt: “Wij hadden speciaal voor de bruiloft een wensenlijst gemaakt online, waarop mensen cadeauwensen kunnen aftikken als ze iets hebben gekocht. Zo koopt niemand dubbele items. Een maand voor de bruiloft belde mijn schoonmoeder, of ik een aantal items van de wenslijst af kon halen. Haar neven hadden wat dingen gekocht, maar niet via de website met de wenslijst. De dingen die ik eraf moest halen waren hele dure koksmessen waar we al jaren van dromen. Eenmaal op de bruiloft kwamen de neven aan met een budget serie messen die totaal niet op ons gevraagde cadeau leken. Niemand anders heeft de messen gekocht omdat we ze van de lijst hebben gehaald. We kunnen erom lachen, maar we vragen ons wel af hoe de neven konden denken dat we het verschil niet kunnen zien tussen budget messen en de professionele messen.”


Fotocredit: Lois GoBe | Shutterstock.com

Totaal iets anders


Soms is een cadeau goedbedoeld, maar past het gewoon totaal niet bij het bruidspaar. Zo kreeg één bruidspaar een kan in de vorm van een paarse vis. “Het water komt uit z’n bek. Het moet uit een dure winkel komen in de regio waar de gasten vandaan komen, maar wij hebben welgeteld nul items in huis die iets te maken hebben met de zee en we wonen ook niet dicht bij strand of zee. Wij vinden het een oerlelijke vaas, maar hebben geen bonnetje erbij gekregen en kunnen dus niet ruilen. Onze ouders vinden het in elk geval hilarisch.”

Tips voor leuke cadeaus


Wil je een leuk cadeau ontvangen op je bruiloft? Maak dan een wensenlijst aan waar iedereen bij kan en waar mensen dingen kunnen afvinken, zodat je geen dubbele cadeaus ontvangt. Het is al een veelgebruikte methode voor bruidscadeaus. Zo voorkom je dat je een vissenkan krijgt!

Geschreven door Sanne van Bortel

Persoonlijke huwelijkscadeaus voor familie & vrienden


Gaat er iemand in je familie, vriendengroep of van je werk trouwen? Dan kan je vast wel een beetje inspiratie gebruiken voor een origineel en persoonlijk huwelijkscadeautje. Voor een groot of klein budget hebben wij leuke ideeën. LEES MEER...
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation