Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De mooiste trouwlocaties met walking dinner | Bruiloft voor foodies

Zijn jullie echte foodies? Dan gaan jullie misschien wel voor een walking dinner. Wij vertellen je er alles over en weten wat de beste trouwlocaties zijn waar je een walking dinner kunt houden.

Wat is het verschil tussen buffet en walking dinner?

Bij een walking dinner werk je niet met een tafelschikking, maar lopen de gasten rond met kleine handzame hapjes. Bij een traditioneel buffet loopt iedereen langs de schalen eten en schept zelf een portie op, om vervolgens weer te gaan zitten. Het walking dinner is dus wat informeler van aard.

Hoeveel gangen walking dinner?

Gemiddeld kun je bij een walking dinner rekenen op vijf tot acht gangen, met verfijnde kleine gerechtjes. Voor ieder wat wils!
Ga naar Trouwlocaties met walking dinner op Trouwen.nl

Hoe lang duurt een walking dinner?

Het is natuurlijk altijd in overleg met de cateraar en/of de locatie, maar gemiddeld kun je voor een walking dinner zo’n drie uur reserveren in jullie dagprogramma.

Avondvullend diner bruiloft

Een walking dinner kan dus een avondvullend programma vormen op jullie bruiloft, met naast hartige hapjes ook zoete gerechtjes.
Lees ook Bruiloft diner: menu, ideeën en tips

Ga naar de mooiste trouwlocaties waar een walking dinner mogelijk is

Zoals je van ons gewend bent, kennen wij de beste trouwlocaties. Natuurlijk ook trouwlocaties waar het mogelijk is om een walking dinner te houden. Aan het water, in een kasteel… Jullie hoeven alleen nog maar een keuze te maken uit de ruime selectie trouwlocaties!
Ga naar Trouwlocaties waar een walking dinner mogelijk is
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation