Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Dit zegt de kleur nagellak over jou(w persoonlijkheid)

Wist je dat de kleur nagellak veel vertelt over je persoonlijkheid? Veel bruidjes bezoeken een nagelsalon en nemen een heerlijke manicure voor de grote dag aanbreekt. Wil je weten welke kleur nagellak wat zegt over jouw persoonlijkheid? Lees het hier!

nagel_trouwen_kleur_4

Verzorgende manicure voor je trouwdag


Hoewel veel bruiden kiezen voor een natural look voor hun nagels op de grote dag, spreekt het boekdelen als jij kiest voor een fellere kleur. Laat je persoonlijkheid zien met vrolijke en prachtig gekleurde nagels!

nagelstudio_nagels_rozemix

Roze nagellak op je bruiloft


Jij hebt een hele vrouwelijke persoonlijkheid. Vroeger als klein meisje hield je van poppen en Barbies. Jurkjes draag je heel vaak en daar voel je jezelf het lekkerste in. Roze nagels passen het beste op jouw trouwdag!

Manicure met oranje nagellak


Als je kiest voor oranje nagels, ziet iedereen in een oogopslag dat jij heel vrolijk en optimistisch bent. Je bent een positieve denker en anderen om je heen krijgen energie van je.

budgetbruiloft_nagels_tips

Paarse nagellak voor bruidsnagels


Paars is de kleur voor creatieve mensen. De kans is groot dat jouw bruidsboeket ook heel creatief en origineel is.

Bruidsnagels in grijze kleur


Grijs zit tussen wit en zwart, dat betekent dat je een twijfelaar bent. Je durft niet altijd te kiezen en stelt belangrijke keuzes liever uit. Het staat echter zwart op wit dat je graag wilt trouwen!

nagel_trouwen_kleur_7

Blauwe bruidsnagels


Blauw staat voor zelfverzekerdheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Goede eigenschappen voor een geweldige echtgenote.

nagel_trouwen_kleur_3

Gele gelnagels of acrylnagels


Geel is een frisse kleur, die staat voor een nieuwe start. Klaar voor de volgende stap in het leven?

nagel_trouwen_kleur_

Romantisch rode nagellak


Passie, liefde, maar ook agressie: daar staat de kleur rood voor. Een huwelijk met jouw is turbulent en spannend en nooit saai.

Zwarte nagellak


Vrouwen die kiezen voor zwarte nagellak hebben een mysterieuze persoonlijkheid. Ze hebben een intrigerende wolk om hen heen hangen en vangen veel aandacht zonder enige moeite.

nagels_trouwdag_hoedje
Welke kleur nagels kies jij voor je bruiloft? Kies je iets dat je mooi vindt of een kleur dat echt bij je persoonlijkheid past? Als je nog een professionele nagelstudio zoekt, kan je altijd de professionals op onze website raadplegen. Voor gegarandeerd mooie nagels, welke kleur je ook kiest!

Geschreven door Sanne van Bortel


Zoek je meer tips en trics? Laat je inspireren...


nagelstudio_trouwen_inspiratie
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation